Maç sonu yıkıldılar

Düzenleyen:
Maç sonu yıkıldılar

SPOR Haberleri

Gökhan Gönül beceriksiz olduklarını söylerken, Alves ise kaçan gollere inanamadığını söyledi

F.Bahçe'de futbolcular 0-0 berabere biten G.Saray derbisinin ardından büyük üzüntü yaşadı. Zirve yarışında çok önemli 2 puanı TT Arena'da bırakan sarı-lacivertlilerde takımın kaptanlarından Gökhan Gönül, şampiyon olamamaları durumunda büyük bir fatura çıkacağını söyledi. Şansız değil beceriksiz olduklarını vurgulayan Gönül, "Şampiyonluk gelmezse faturayı ödeyecekler de bugün ve bu sezon sahada olanlardır" dedi. Maçın sonuna doğru Diego ile yaşadığı tartışmaya da değinen başarılı oyuncu, "Ben Fernandao'nun kaçırdığı gole üzülerek tepki gösterim. Diego ise üzerine alındı. Soyunma odasında problemi çözdük" dedi. Bruno Alves ise derbide kaçan gollere yandı. İşin en zor kısmını yaparak pozisyonlara girdiklerini ancak golü atamadıklarını söyleyen Portekizli, "Maçın tamamını domine eden bizdik. Sadece gol eksikti" sözlerini kullandı. ,

Birbirlerine girdiler

Maç bitmeye yaklaştıkça bir türlü gelmeyen gol F.Bahçeli futbolcuları sinir küpüne çevirdi. Diego'nun girdiği pozisyonun golle sonuçlanmamasının ardından Gökhan Gönül'le Brezilyalı oyuncu arasında tartışma yaşandı. İkili birbirine sert bir biçimde bağırırken, gerginlik fazla büyümeden sona erdi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...