Maç değil ilaç! Trabzonspor yara sardı

- Güncelleme:
Maç değil ilaç! Trabzonspor yara sardı

Spor Haberleri

Bakasetas’ın vuruşunda Volkan Babacan’ın büyük hatası Fırtına’ya can suyu oldu. 5-0’lık Alanya bozgunu sonrası Abdullah Avcı’yı kaybetmenin eşiğine gelen bordo mavililer üç puandan fazlasını kazandı

Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Alanyaspor deplasmanında 5-0’lık ağır bir yenilgi alan ve Galatasaray’ın Hatayspor galibiyetinin ardından zirvenin 13 puan gerisine düşen son şampiyon Trabzonspor, sahasında oynadığı maçta Başakşehir’i Anastasios Bakasetas’ın 21. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti. Büyük çekişmeye sahne olan maçta hem şut sayısında hem de topa sahip olma oranında daha üstün olan taraf Başakşehir olsa da üç puanı alan bordo-mavililer, iç sahada üst üste üçüncü kez kazandı.

BAYKUŞ DİREK DÖVDÜ

Bakasetas’ın Volkan Babacan’ın büyük hatasının da etkisiyle ceza alanı çizgisinden attığı golle öne geçen bordo-mavili takım, özellikle ilk yarıda rakibine fazla pozisyon şansı tanımadı. İkinci yarıda beraberlik golüne yaklaşan Emre Belözoğlu’nun takımında 66’da Touba’nın kafa vuruşunda top direğe takıldı. 74’te bu defa Serdar Gürler kafayla yoklasa da son haftaların formsuz ismi Uğurcan kritik bir kurtarışla kalesini gole kapadı ve takımının üstünlüğü kaybetmesine izin vermedi.

TRABZON'A MORAL

Bu sezon sekizinci kez 90 dakikayı gol yemeden tamamlayan Trabzonspor böylece ligin son haftasını galibiyetle kaparken, moral buldu. İç sahada alınan 7-0’lık Galatasaray yenilgisi sonrasında oynadığı dört maçta 10 puan toplayan Başakşehir ise dördüncü kez sahadan üzgün ayrıldı. Ligde gelecek hafta Trabzonspor sahasında efsane ismi Fatih Tekke’nin çalıştırdığı İstanbulspor’u konuk edecek. Başakşehir ise İstanbul derbisinde alt sıralardaki Kasımpaşa ile karşılaşacak. UĞUR AKTAN'IN HABERİ

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...