'M. Ali Aydınlar'ın seçilmesi halinde yapacağı ilk işi açıkladı'

'M. Ali Aydınlar'ın seçilmesi halinde yapacağı ilk işi açıkladı'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de başkan adaylarından Mehmet Ali Aydınlar'ın listesindeki TAV Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Başkan Adayı Mehmet Ali Aydınlar'ın yönetim kurulu listesinde yer alan iş adamı Hamdi Akın, oy verme işlemleri devam ederken açıklamada bulundu.Kongrenin demokratik bir çerçevede devam ettiğini belirten Akın, "Demokratik bir şekilde geçen bir kongre olmasını diliyorum. Üzerimizdeki baskıyı kaldırmak adına aklı selim Fenerbahçeliler bir alternatif muhalefet çıkmasını istiyordu. Onu belki ortaya çıkarmak için aday olduk. Seçimi kazanıp kazanmak değil önemli olan Fenerbahçe'nin içerisinde bu süreci devam ettirmektir" dedi.Seçimi kazanmaları halinde çok yeni projelere sahip olduklarını belirten Hamdi Akın, "Fenerbahçe'de şu an yapılacak çok şey var. Öncellikle kongreyi kazandıktan sonra mutlaka Aziz Yıldırıum zamanından kalan yarım projeleri tamamlayacağız. Onun haricinde çok fazla yeni projemiz var. Fenerbahçe'yi dünya kulübü yapmak için bir araya geldik. Yönetim listemizdeki kişilerin hepsi işlerinde çok başarılı. Dolayısıyla çok yeni fikirlerimiz var" şeklinde konuştu.Hamdi Akın sözlerini şöyle noktaladı; "Elimizden geleni yaptık, güzel bir kadro oluşturup delegenin önüne koyduk. Bundan sonrası delegenin işi. Hayırlısı olsun."
(Sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...