Lyanco sakat mı geldi? Beşiktaş'ın yeni transfer sağlık kontrollerinden geçemedi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Lyanco sakat mı geldi? Beşiktaş'ın yeni transfer sağlık kontrollerinden geçemedi

SPOR Haberleri

Geçen sezon Premier League'de 30 maça çıkan Lyanco, Southampton'dan Beşiktaş'a sakat gelmiş! 26 yaşındaki Brezilyalı stoperin ameliyat olması gerekecek. Beşiktaş yönetimi bu nedenle transferi askıya aldı. Önceki gün İstanbul'a gelen Lyanco'nun bugün sağlık kontrolünden geçip resmi sözleşmeye imza atması bekleniyordu.

Transfer döneminin suskun takımı Beşiktaş bombayı Lyanco ile patlattı ancak 26 yaşındaki Brezilyalı stoper sağlık kontrollerini geçemedi.

Yağız Sabuncuoğlu'nun verdiği bilgiye göre; Lyanco’nun yapılan sağlık kontrollerinde oyuncunun diz kıkırdağında erime ve menisküsünde sakatlık çıktı. Oyuncunun aneliyat olması gerekiyor. Beşiktaş transferi beklemeye aldı.

 Geçen sezon  Premier League'de 30 maça çıkan Lyanco, İngiliz ekibine 2021 yazında Torino'dan 7.5 milyon euroya transfer edilmişti.

ŞENOL GÜNEŞ NE DEMİŞTİ?

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Lyanco konusunda geçtiğimiz günlerde şunları söylemişti:

“Lyanco’yu alsaydık çok başka şey konuşacaktık. Lyanco’yu alabilirsen alacaksın, transfer böyle bir şey, pazarlık. Amartey, daha başka ekonomik tarafı da olumlu. Sağ stoper oynadı daha önce de orta saha oynadı. Ortaya oyuncu alırken alacağımız oyuncuya göre bazı şeyleri değiştirebiliriz. Amartey, Lyanco, Onana, Ortega veya başka oyuncular hepsine bakıyorsun ama garantisi yok.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...