Lütfü Savaş: "Türkiye'de her şey düşebilir, dolar, altın, avro... Enflasyon düşebilir ancak Hatayspor düşmez!"

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Lütfü Savaş: "Türkiye'de her şey düşebilir, dolar, altın, avro... Enflasyon düşebilir ancak Hatayspor düşmez!"

SPOR Haberleri

Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, sezon başında yapılan "Hatayspor düşer" yorumlarına 2-1'lik Beşiktaş maçının ardından ilginç bir benzetmeyle cevap verdi. Deneyimli siyasetçi, "Enflasyon düşer Hatayspor düşmez" dedi.

Süper Lig'de sezona 6 maçta 5 mağlubiyet ve 1 beraberlikle başladıktan sonra teknik direktör değişimine giden Hatayspor, son 4 haftada 9 puan topladı. Bordo-Beyazlılar'da Serkan Özbalta - Volkan Demirel değişimi meyvelerini çabuk verdi.

Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, Beşiktaş'ı 2-1 yendikleri maç sonrası yaptığı açıklamada, Hatayspor’un çıkışının devam edeceğini belirtti.

"HERKES HATAYSPOR DÜŞER DİYE BEKLİYORDU"

İki takımın da kazanma arzusuyla sahaya çıktığını aktaran Savaş, şunları söyledi:

“Biz daha 1. dakika dolmadan çok sürpriz bir gol yedik. Rakip, ilk 20-25 dakika tempolu ve bizim sahamızda top oynadı. Ondan sonra da kontrataklarla biz rakip sahayı zorlamaya başladık. İkinci yarının başlarında güzel bir gol attık. İkinci yarı kontratak oynamış gibi göründük ama daha çok pozisyona giren, golü arayan takım bizdik. Bugün biz aşağılardan çıkmak için çaba sarf ediyorduk. Herkes Hatayspor düşer diye bekliyordu. Türkiye'de her şey düşebilir, dolar, altın, avro, enflasyon düşebilir ancak Hatayspor düşmez. Bundan sonra ekibimiz çıkışa devam edecektir. Her sene olduğu gibi üst sıralarda ligi bitirecektir."

Lütfü Savaş:

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...