Lütfen samimiyet

Düzenleyen:
Lütfen samimiyet

SPOR Haberleri

“Hata ve art niyeti ayıran ince çizgi özür dilemektir. Beşiktaş’ın namağlup olması da onlara saygı kazandırmaz. İnsanların tek beklentisi samimiyet”

Trabzonspor’da Beşiktaş maçı sonrasının yansımaları devam ediyor. Tabii ki hedefteki isim hakemlerdi… Ancak Beşiktaş Kulübü’nün gerek resmi siteden gerekse Başkan Fikret Orman’ın ağzından yaptığı açıklamalar sert tepkilere sebep oldu. Bordo-mavililerin mali işler koordinatörü ve TS Club’lardan sorumlu yöneticisi Emre Aksoy, hem hakemlerin yönetimini hem de siyah-beyazlıların maç sonundaki tutumlarını değerlendirdi. Aksoy öncelikli olarak hakemler için “Bu sezon geçen sezon gibi olmayacağını umduk ama görüyoruz ki değişmiyor. Kimse hatalardan dolayı bir anda bir kişi veya kuruma eleştiri oklarını yöneltmez. İnsanların tek bir beklentisi vardır. O da; samimiyet. Hata ile art niyeti ayıran ince çizgi özür dilemektir. Biz bunu geçen sezondan beri bir tek yetkilinin ağzından duymadık. Sustukça kamuoyunun tepkisini alıyorlar, antipatisini kazanıp tartışılır hale geliyorlar” dedi.
Orman’a cevap
Aksoy ardından Beşiktaş Kulübü’nü ve Orman’ın sözlerini eleştirerek “Beşiktaş Kulübü hakeme eleştiri getiren bir gazeteyi tesislere sokmama yasağı getirerek hakemin avukatlığını yapmıştır. Trabzonlu bir yöneticinin, teknik adamın ve takım kaptanının olduğu bir kulüpte bu ve bunun gibi adaletsizlikleri görmek bizi iki kat üzmektedir. Futbolseverlerin saygısını kazanmak için maç kazanmaya gerek yok. Namağlup gitmek saygı kazandırmaz. Samimi olmak ve hak ederek galip gelmek saygı kazandırır” şeklinde konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...