Lukebakio gözde

- Güncelleme:
Lukebakio gözde

Spor Haberleri

Sağ ve sol kanatların yanı sıra santrfor da oynayabilen 1,87’lik Belçikalı yıldız için harekete geçildi. Hertha Berlin yapılan ilk teklifi kabul etmedi ama yönetim pes etmiyor

MURAD TAMER'İN HABERİ-  - Lyanco’ya imza attıran, Onana’yla da el sıkışan Beşiktaş’ın hücum için gizli hedefi ortaya çıktı. Siyah beyazlılar, Bundesliga ekiplerinden Dodi Lukebakio’yu kadrosuna katmak istiyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in istediği yıldız oyuncu önümüzdeki sezon sonunda boşa çıkacak. Hertha Berlin, bir sezon daha sözleşmesi bulunan Kongo asıllı Belçikalı yıldızdan ayrılmadan önce gelir elde etmek istiyor. Ancak Bundesliga ekibi buna rağmen Beşiktaş’ın ilk yaptığı teklifi kabul etmedi. 

DAHA CAZİP TEKLİF

Siyah beyazlıların, Lukebakio için yaptığı 3,5 milyon avro bonservis bedeli ve sonraki satıştan yüzde 50 pay teklifi reddedildi. Güncel piyasa değeri 12 milyon avro olan 25 yaşındaki oyuncu için Almanların kapısı tekrar çalınacak. Öte yandan Lukebakio’ya Bundesliga ekiplerinin de ilgisinin olduğu, Belçikalı yıldızın da yoluna Almanya’da devam etmeyi istediği öğrenildi. Daha cazip bir teklif sunmaya hazırlanan siyah beyazlı idareciler, yıldız oyuncunun fikrini değiştirmeye çalışacak.

İMZAYI BUGÜN ATACAK

Beşiktaş’ın anlaşmaya vardığı Kamerunlu futbolcu Jean Onana, transfer görüşmelerini tamamlamak üzere İstanbul’a geldi. 23 yaşındaki Kamerunlu orta saha oyuncunun, bugün sağlık kontrollerinin ardından kendisini siyah beyazlı renklere bağlayacak resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

TADİC'İ UNUTTURUR

Teknik direktör Şenol Güneş, Dodi Lukebakio’ya övgüler düzdü. Yöneticilerle transfer hakkında görüşen tecrübeli teknik adamın, “Hızlı, uzun boylu olmasına rağmen atletik, ayaklarına hâkim. Hücumun her yerinde var. Gelirse Tadic’i unutturur” dediği öğrenildi. 

KARTAL'IN RAKİBİ TİRANA

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme turundaki rakibi  Arnavutluk temsilcisi KF Tirana oldu. Siyah beyazlılar ilk maçını 27 Temmuz’da evinde rövanşı ise 3 Ağustos’ta evinde oynayacak. Teknik direktör Şenol Güneş, eşleşme hakkında, “Tirana, çok genç ve dinamik bir takım. İç saha atmosferleri de çok etkili. Zeminleri çok iyi değil” dedi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...