Lucescu'dan Mkhitaryan'a uyarı

Lucescu'dan Mkhitaryan'a uyarı

SPOR Haberleri

Shakhtar Donetsk'in teknik direktörü Lucescu, Liverppol'a transferi gündemde olan Mkhitaryan'ı kendisinden düşük seviyeli bir takıma gitmemesi konusunda uyardı.

Shakhtar Donetsk'in teknik direktörü Mircea Lucescu, ismi Liverpool ile yakından anılan oyunucusu Henrikh Mkhitaryan'ı uyardı. Deneyimli teknik adam Liverpool'u kastederek Ermeni oyuncunun kendilerinden düşük seviyede bir takıma gitmesinin mantıklı olmayacağını ifade etti. Konu ile ilgili açıklamalardan bulunan Romen teknik adam, "Bu onun kararı, ama hala fikrini değiştirmek için zamanı var çünkü bence çok büyük bir hata yapıyor. Barcelona ve Real Madrid gibi Shakhtar'ın üzerinde takımlara gidecek olasa bunu anlarım ama bir çok kulüp bizim seviyemizde değil. Liverpool ve Tottenham gibi..." ifadelerini kullanarak Liverpool'un kendilerinin altında olduğunu vurguladı. Lucescu, "Her hafta 50 bin tutkulu taraftara karşı oynayan bir takımız ve her yıl şampiyonluk, kupa ve Şampiyonlar Ligi için savaşıyoruz. Burası onun için iyi bir yer ve bizim alt seviyemizde bir takımı düşünüyorsa hata yapıyor" diye konuştu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...