Lucescu tribüne!

Düzenleyen:
Lucescu tribüne!

SPOR Haberleri

FIFA’nın 1 maç ceza kestiği Rumen teknik adam, İzlanda maçında taktik veremeyecek. A millî takımın başında Tayfur Havutçu olacak

Dünya Kupası yolunda belki de en kritik maç olan İzlanda karşılaşması öncesi umulmadık bir haber keyfimizi kaçırdı. A millî takımın teknik patronu Mircea Lucescu’ya UEFA tarafından 1 maç ceza verildi. Ukrayna’daki maçta hakemlere cep telefonundan yediğimiz golleri izletip isyan eden, maç sonrası da sert açıklamalarda bulunan Rumen hoca, İzlanda karşılaşmasında kulübede olmayacak. Ay-yıldızlı takımı sahaya yardımcısı Tayfur Havutçu çıkaracak. Lucescu’nun sözleşmesi yıllık 2.5 milyon avro üzerinden 2+1 yıllık yapılsa da dünya kupası elemelerinde kalan 4 maçın sonrasında bunun geçerli olacağı sızan haberler arasındaydı. Lucescu işte bu 4 maçtan birini şimdi tribünden izleyecek. FIFA tarafından organize edilen müsabakalarda talimatlar gereği 1 ila 3 maçlık cezalara itiraz hakkı bulunmuyor. 
Milliler dış dünyaya kapalı
Öte yandan 6 Ekim’deki İzlanda ve 9 Ekim’deki Finlandiya maçlarını dönüm noktası olarak gören Lucescu, ay-yıldızlıları adeta dış dünyadan tecrit etti. Rumen hoca oyuncularına ‘kulaklarınızı tıkayın’ tembihinde bulundu. Dışarıya sızacak en küçük olumsuz haberlerin bile önüne geçmek isteyen Lucescu, kampı medya ve taraftara kapattı. Bu 4 gün boyunca sadece bir idmanın 15 dakikası basına açık olacak. Oyuncuları milli maçlar bitene kadar sosyal medya hesaplarını bile kullanmayacak. 

Lucescu tribüne!

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...