Lucas Moura Fenerbahçe transferinde son durum! İşte Brezilyalı yıldızın talepleri...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Lucas Moura Fenerbahçe transferinde son durum! İşte Brezilyalı yıldızın talepleri...

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, teknik direktör Jorge Jesus'un "kanat" isteği doğrultusunda Lucas Moura'ya yöneldi. Sarı-Lacivertlile sambacının menajeriyle temas halinde. Lucas Moura, sarı lacivertli kulüpten 5 milyon euro + imza parası talep etti. Brezilyalı yıldız Tottenham'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde final oynadığı sezon takımını finale taşıyan golü atmıştı.

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği Brezilyalı futbolcu Lucas Moura, sarı lacivertli kulüpten 5 milyon euro + imza parası talep etti.

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu, Tottenham Hotspur'la sözleşmesi sezon sonu bitecek 30 yaşındaki futbolcunun taleplerini aktardı. Bu şartlar sağlanırsa Lucas Moura Fenerbahçe forması giyebilir.

HER BREZİLYALI GİBİ TÜRKİYE'YE SICAK

Fenerbahçe Lucas Moura transferinde son durum şöyle aktarıldı:

"Kendisiyle görüşen kulüplerden 5 milyon euro + imza parası istiyor. Fenerbahçe'nin resmi bir teklifi yok. Oyuncunun durumu soruşturuldu. İstedikleri şartlar kabul edilirse Türkiye'ye gideriz diyorlar. Her Brezilyalı gibi Türkiye'ye gelmek istiyor. Bu net. Sıcak bir durum yok ama Fenerbahçe ilgileniyor Moura ile..."

İTALYAN GAZETECİLER YAZMIŞTI

Ara transfer döneminin 5 Mart'a uzatılması ile beraber kadro takviyelerine devam eden Fenerbahçe, Tottenham'ın yıldız ismi Lucas Moura'yı gündemine aldı. İtalyan gazeteci Rudy Galetti, sarı lacivertli ekibin, Brezilyalı futbolcunun transferi konusunda somut adımlar attığını ve Lucas Moura ile henüz anlaşma aşamasına gelmeyen Fenerbahçe'nin transferde ısrarcı olduğunu duyurmuştu.

Fenerbahçe'nin Tottenham'a yapacağı teklifin 2 milyon Euro'yu geçmeyeceği, futbolcuya ise 3 yıllık sözleşme üzerinden yıllık 2.5 milyon Euro maaş teklif edeceği öne sürülmüştü.

İtalyan teknik direktör Antonio Conte'nin gözüne giremeyen Lucas Moura, Ocak 2018'de İngiliz devine 28 milyon euroya transfer olmuştu. Brezilyalı yıldız Tottenham'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde final oynadığı sezon takımını finale taşıyan golü atmıştı.

Lucas Moura Fenerbahçe transferinde son durum! İşte Brezilyalı yıldızın talepleri...

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...