'LuaLua cezası kalmayacak'

'LuaLua cezası kalmayacak'

SPOR Haberleri

Trabzonspor'dan eli boş dönen Karabükspor'da teknik direktör Tolunay Kafkas, LuaLua'nın yaptığının saygısızca olduğunu söyledi.

Trabzonspor'dan eli boş dönen Karabükspor'da teknik direktör Tolunay Kafkas, maç sonrası yayıncı kuruluşa konuştu. İstedikleri oyunu oynamadıklarını söyleyen Kafkas'ın sözleri şöyle: "Rakibmizde benim de yakından tanıdığım Henrique, Malouda, Yusuf ve Adrian gibi alan bulunca oynayan iyi oyuncuları vardı. İstediğimiz oyunu oynayamadık ve bir anlık hatamız sonucu sahadan yenilgiyle ayrıldık. Bugün ortasahamız istenilen düzeyde değildi. Uç oyunculara hazırladığımız hücum varyasyonlarını gerçekleştiremedik. Etkisiz orta sahayla üretken olamadık. Trabzonspor'u tebrik ediyorum, Avrupa kupalarında başarılar diliyorum. LuaLua'nın yaptığı hareket kabul edilemez. Cezasız kalması mümkün değil. Hem bana hem takım arkadaşlarına büyük saygısızlık yaptı, gereken yapılacak. Hiç kimse formayı çıkartıp yere atamaz. Kimse kulüpten büyük değil. Gerekli cezayı görür. Gelip özür dileyecek ve hareketinin karşılığını görecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...