Loris Karius'un menajerinden ayrılık açıklaması

Düzenleyen:
Loris Karius'un menajerinden ayrılık açıklaması

SPOR Haberleri

Loris Karius'un menajeri Florian Goll, Alman kalecinin Liverpool'a gönderileceği yönünde çıkan iddiaları yalanladı. Goll, "Karius, Beşiktaş'ın 1 numarası ve çıktığı ilk maçtan beri kaleyi koruyor. Kulübün bu sözleşmeyi sonlandırma gibi bir düşüncesi yok." dedi.

İngiliz basınında çıkan Beşiktaş'ın Loris Karius'un 2 senelik kiralık sözleşmesini feshedip Liverpool'a gönderileceği iddialarına Alman kalecinin menajeri Florian Goll'dan cevap geldi.

Bild'e konuşan Florian Goll, iddiaları yalanlarken ''Bu iddialar tamamen saçmalık. Loris'in Beşiktaş ile 2 senelik kiralık sözleşmesi bulunuyor. Kulübün bu sözleşmeyi sonlandırma gibi bir düşüncesi yok. Karius, Beşiktaş'ın 1 numarası ve çıktığı ilk maçtan beri kaleyi koruyor. Durum budur!'' dedi.

İNGİLİZ BASINI, "KARİUS GİDECEK, ORİGİ GELECEK" DEMİŞTİ

İngiliz Daily Mail gazetesi, Beşiktaş'ın Karius'un sözleşmesini feshedip Divock Origi'yi transfer edeceğini iddia etmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...