Lokomotiv ruhu

Düzenleyen:
Lokomotiv ruhu

SPOR Haberleri

Bursa’dan 3 puanla dönmek zorunda olduklarını söyleyen Vitor Pereira, "Lokomotif karşısındaki takımı görmek istiyorum. Şampiyonluk için artık hep bu seviye oynamalıyız" dedi

3,Bütün hesaplarını şampiyonluk üzerine yapan Fenerbahçe, Bursa deplasmanını final olarak görüyor. Teknik Direktör Vitor Pereira, oyuncularıyla yaptığı toplantıda, "Artık puan kaybetme lüksümüz yok" derken, "Bizim için her maç final. Bursa karşısında yapacağımız en ufak bir hatanın telafisi imkânsız olabilir. Sizden Lokomotiv Moskova maçındaki performansı bekliyorum. Herkese neler yapabileceğinizi gösterdiniz. Artık bu seviyenin altına düşmemeliyiz. Son maça kadar aynı şekilde devam etmemiz gerek" ifadelerini kullandı. Portekizli çalıştırıcı, "Sadece Türkiye'nin değil, Avrupa'nın en güçlü takımlarından biri olduğumuzu sıralamaya yansıtmanın zamanı geldi. Zirvede olmak bize yetmez, arayı açarak şampiyonluğa yürümeliyiz" sözleriyle oyuncularını motive etti.
Forma kazananların sırtında
Lokomotif karşısında kazanan kadroyla fazla oynamayı düşünmeyen Vitor Pereira'nın 2 değişiklik yapacağı öğrenildi. Kaleci tercihini her zaman olduğu gibi Fabiano yerine Volkan Demirel'den yana kullanacak olan tecrübeli çalıştırıcı, orta alanda ise Ozan Tufan'ı dinlendirerek Diego'ya şans verecek. Sol bekte cezalı Hasan Ali'nin yerinde Caner görev alacak. Pereira'nın forvetteki tercihi ise Robin van Persie olacak. Lokomotiv maçında oyundan alınınca tepki gösteren ve soyunma odasında giden Hollandalı yıldızla buzları eriten Portekizli, RvP'yi yine 11'de sahaya sürüp, gol kralı Fernandao'yu eski takımı karşısında yedek soyunduracak. Tecrübeli teknik adam, savunmasını eksik bulduğu Volkan Şen ile topla fazla oynadığı için sürekli ikaz ettiği Luis Nani'yi de yine as kadroda görevlendirecek. 
    > M.Emin ULUÇ 

Lokomotiv ruhu

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...