Lodeiro 'Beşiktaş' diyor, Botafogo bırakmıyor!

Lodeiro 'Beşiktaş' diyor, Botafogo bırakmıyor!

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın borsaya bildirdiği Uruguaylı oyuncu Lodeiro'yu kulübü Botafogo, gerekli şartların oluşmaması nedeniyle bırakmayacağını açıkladı.

Beşiktaş 'ın transfer i için görüşmelere başladığını duyurduğu Nicolas Lodeiro 'yu transferinde sorun çıktı. Konu ile ilgili Lancenet haber sitesine açıklama yapan Botafogo Sportif Direktörü Sydney Loureiro, "Lodeiro takımımız için çok önemli bir oyuncu ve ona ihtiyacımız var. Mevcut şartlarda takımdan ayrılması gibi bir durum söz konusu değil" dedi. nbsp;Haberde ayrıca Botafogo'nun siyah-beyazlı kulübün opsiyon bedelini ısrarla 8 milyon euronun altında tutmak, hem de Uruguaylı yıldızı sezon sonuna kadar elinde bulundurmak istemesi nedeniyle bu teklife sıcak bakmadığı da belirtildi. nbsp; Yaşanan bu gelişmenin ardından açıklama yapan Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, transferle ilgili gerekli evrakları Brezilya'ya gönderdiklerini ve Botafogo Kulübü'nden cevap beklediklerini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...