Liverpool'un Amerikalı patronları Premier League devini satışa çıkardı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Liverpool'un Amerikalı patronları Premier League devini satışa çıkardı

SPOR Haberleri

Fenway Sports Group, Liverpool'u satışa çıkardı. ABD kaynaklı habere göre, Goldman Sachs ve Morgan Stanley satış sürecinde ve değerlemede yardımcı olacak kuruluşlar. Fenway Sports Group yetkilileri teklif toplama sürecini beyan etti.

Fenway Sports Group, 2010 yılında satın aldığı Liverpool'u satışa çıkardı... İngiliz futbolunun köklü kulübü, Amerikalı yeni patronlarıyla 30 yıllık Premier League şampiyonluğu hasretine son vermiş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de iki kez final oynamıştı.

İngiliz devi önümüzdeki günlerde ise el değiştirebilir. The Athletic'e göre, kulübün sahibi, teklifleri değerlendirebileceğini açıkladı.

JÜRGEN KLOPP ŞİMDİLİK KALIYOR

Fenway Sports Group'a yakın kaynaklar, "Bir süredir Liverpool'a hissedar olmak isteyenlerden teklifler alıyoruz. Doğru koşullarda, Liverpool'un menfaatleri için yeni hissedarlarla işbirliği yapmayı düşünebiliriz. Kulübün saha içinde ve dışında başarısı ise esas önceliğimiz" görüşünü haberleştirdi.

Amerikan beyazbol takımı Boston Red Sox'ın da çoğunluk hisselerini elinde bulunduran şirket geçen yıl hisselerinin yüzde 11'ini 750 milyon dolara satmıştı.

Liverpool'un Alman teknik direktörü Jürgen Klopp'un kalıp kalmayacağını da yeni patronlar belirleyecek.

Liverpool'un Amerikalı patronları Premier League devini satışa çıkardı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...