Liverpool, Tottenham'ı deplasmanda 5-0 mağlup etti

Liverpool, Tottenham'ı deplasmanda 5-0 mağlup etti

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Ligi'nin 16. hafta mücadelesinde zirve takipçisi Liverpool ile çıkış arayan Tottenham Hotspur karşı karşıya geldi.

İngiltere Premier Lig'in bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken ekiplerinden Liverpool, Tottenham'ı deplasmanda 5-0 mağlup ederek haftaya damgasını vurmayı başardı.İngiltere Premier Ligi'nin 16. hafta mücadelesinde zirve takipçisi Liverpool ile çıkış arayan nbsp;Tottenham Hotspur nbsp;karşı karşıya geldi.White Hart Lane'de oynanan kaşrılaşmayı Liverpool 5-0 kazanarak haftanın en dikkat çeken skoruna imza atmayı başardı.Sakatlığı nedeniyle kaptan Gerrard'dan yoksun olarak maça çıkan Liverpool'a galibiyeti getiren golleri 18, ve 84. dakikalarda Luis Suarez, 40. dakikada Jordan Henderson, 75. dakikada Jonathon Flanagan ve 90. dakikada Raheem Sterling kaydetti. Tottenham'dan Paulino 63. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kalırken konuk ekibin Portekizli teknik direktörü Andre Vilas Boas takımının başıındaki en büyük mağlubiyetlerden birini almış oldu.Bu sonucun ardından Liverpıkk, 33 puana yükseldi ve lider Arsenal'i takibini sürdürdü. Tottenham ise 27 puanda kalarak Premier Lig'in üst grubunun bu hafta da dışında kaldı.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...