Liverpool Ozan Kabak'ın transferi için görüşmelere başladı!

Düzenleyen:
Liverpool Ozan Kabak'ın transferi için görüşmelere başladı!

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Liverpool transfer çalışmalarına başladı. İngiliz devi Almanya Bundesliga ekiplerinden Schalke'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Milli yıldız Ozan Kabak için görüşmelere başladı.

İngiltere Premier Lig'de 30 yıl aradan sonra şampiyonluğa ulaşan Liverpool hız kesmeden önümüzdeki sezonun kadro yapılanma çalışmalarına başladı. Savunmaya takviye yapmayı planlayan Merseyside ekibinden flaş bir transfer hamlesi geldi. Jurgen Klopp'un teknik direktörlüğünü yaptığı Liverpool, milli yıldızımız Ozan Kabak'ın peşine düştü.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI!

Almanya basınından Bild'in haberine göre, Liverpool, Ozan Kabak'ın transferi için görüşmelere başladı. Haberde, ekonomik olarak rahatlamak isteyen Schalke 04'ün genç stoperin bonservisi için 35 milyon euro belirlediği kaydedildi..

20 yaşındaki stoper bu sezon Bundesliga'da Schalke 04 formasıyla gösterdiği performansla dikkatlerini üzerine çekti. Bu sezon Alman ekibinde 28 maçta forma giyen Ozan Kabak, 3 gol attı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...