Liverpool, Cardiff maçını 2 farkla aldı

Liverpool, Cardiff maçını 2 farkla aldı

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Ligi 17. hafta mücadelesinde Anfield Road'da Cardiff'i ağırlayan Liverpool, rakibini 3-1'lik skorla mağlup etti

Saat 14:45'te başlayan karşılaşmayı hakem Lee Probert yönetti. Taraftar desteğini de arkasına alan Liverpool maça fırtına gibi başladı. 25. dakikada son haftaların formda golcüsü Luis Suarez ile öne geçen Liverpool 42. dakikada Raheem Sterling'in golüyle durumu 2-0 yaptı. İlk yarının uzatma dakikalarında bir kez daha sahneye çıkan Suarez skoru 3-0'a getirdi. Liverpool ikinci yarıda da üstün oynamayı sürdürmesine rağmen 58. dakikada Jordon Mutch'un golüne engel olamadı. Kalan dakikalarda ev sahibi ekip, bulduğu gol fırsatlarını değerlendiremeyince maç 3-1 sona erdi. Liverpool bu galibiyet ile evinde oynadığı maçlarda üst üste 6. galibiyetini aldı ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Uruguaylı süper yıldız Luis Suarez ise çıktığı 12. lig maçında 19 gol atarak, gol krallığında zirvedeki yerini korudu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...