Ligin en değerli maçı 'Beşiktaş-Trabzonspor'

/ Kaynak: İHA
Ligin en değerli maçı 'Beşiktaş-Trabzonspor'

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında yarın Konya'da oynanacak karşılaşmanın piyasa değeri 186 milyon 750 bin Avro.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Konya'da oynanacak olan Beşiktaş - Trabzonspor maçı iki takımın piyasa değeri açısından bu şehirde oynanan 'En değerli' karşılaşma olarak ön plana çıkıyor. 2014-2015 sezonuna flaş transferlerle başlayan Beşiktaş ve Trabzonspor, ligin 12. haftasında Konya'da karşı karşıya gelecekler. Zirve yarışı açısından da kritik bir mücadeleye çıkacak olan iki ekipte tek hedef 3 puan. Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren bu karşılaşmada 3 puanın dışında, iki takımın piyasa değeri de Konya'da oynanacak olan 'En değerli' maç olarak da ön plana çıkıyor. Siyah-beyazlı ekibin bu seneki piyasa değeri 102 milyon Avro olurken, Trabzonspor'un piyasa değeri ise 84 milyon 750 bin Avro.


EN PAHALI DEMBA BA
Beşiktaş'ta en pahalı futbolcu ise 9 milyon 500 bin Avro ile Demba Ba. Siyah-beyazlı takımda Senegalli futbolcuyu 8'er milyon Avro ile Gökhan Töre ve Jose Sosa takip ediyor. Beşiktaş'ta bu üç futbolcu takımın en pahalıları olmasının yanı sıra, son haftalarda oynadıkları futbolla da piyasa değerlerindeki sıralama gibi ileri uçta yan yana Beşiktaş'ı galibiyete taşıyan isimlerden.


TRABZON'UN EN PAHALISI ONUR VE CARDOZO
Bordo-mavili ekipte bu sene yaptığı flaş transferlerle ön plana çıktı. Şampiyonluk yarışında, 'Bende varım' demek için yarışan Trabzonspor'da en pahalı futbolcu ise 12 milyon Avro ile kaleci Onur Kıvrak. Beşiktaş ile oynanacak maç baz alındığında kaleci Onur'un sakatlığı sebebiyle oynamayacak olması, bordo-mavili ekipte 9 milyon Avro kazanan Oscar Cardozo'yu Trabzonspor'un yarınki maçta en değerli oyuncusu yapıyor. Paraguaylı yıldız futbolcuyu, yarın yine maç kadrosunda olacak olan Aykut Demir 5 milyon 500 bin Avro ile Kevin Konstant da 5 milyon Avro'luk piyasa değeri ile takip ediyor.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...