Liderlik maçında eski Beşiktaşlı ortalığı karıştırdı: 5 kırmızı kart çıktı

Düzenleyen:
Liderlik maçında eski Beşiktaşlı ortalığı karıştırdı: 5 kırmızı kart çıktı

SPOR Haberleri

Portekiz Ligi’nin 22’inci haftasında şampiyonluk yarışında olan Porto ile Sporting karşı karşıya geldi. Karşılaşma 2-2 berabere biterken, kırmızı kartlar havada uçuştu. Zorlu mücadelenin son anlarında kavga çıktı. Çıkan kavgada 4 futbolcu kırmızı kart görürken, eski Beşiktaşlı olan Pepe’de kırmızı kart gören oyuncuların arasındaydı.

Portekiz Ligi’nin 22’inci haftasında Porto ile Sporting karşı karşıya geldi. İki takımda şampiyonluk için mücadele verirken, maçta saha birden bire karıştı. Mücadelenin son anlarında tansiyon yükselirken, iki takım futbolcuları birbirlerine girdi. 

5 OYUNCU KIRMIZI KART GÖRDÜ 

Çıkan tartışmada, ortalığı alevlendiren eski Beşiktaşlı Pepe, kırmızı kart gördü. Kavganın ardından 5 futbolcu daha kırmızı kart görerek oyundan atıldı. 

Liderlik maçında eski Beşiktaşlı ortalığı karıştırdı: 5 kırmızı kart çıktı5 oyuncu kırmızı kart gördü.

MAÇTA KAZANAN ÇIKMADI 

Maçın hakemi, Porto'dan Pepe ve Marchesin ile Sporting'den Palhinha'yla Tabata'yı oyundan ihraç etti. Yaşanan gerginliğin gölge düşürdüğü mücadele 2-2'lik eşitlikle sona erdi. Porto bu sonuçla puanını 60'a yükseltti ve liderliğini sürdürdü. Lizbon ise 54 puanla ikinci sırada yer aldı.

Liderlik maçında eski Beşiktaşlı ortalığı karıştırdı: 5 kırmızı kart çıktıMaçta kazanan çıkmadı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...