Liderlik aşkına

Düzenleyen:
Liderlik aşkına

SPOR Haberleri

İkinci yarıdaki iki maçı hava muhalefeti sebebiyle ertelendiği için liderlik koltuğunu Fenerbahçe'ye kaptıran Beşiktaş, emanetini geri almak istiyor.

> Hüseyin EROĞUL

Bir maçı eksik olmasına rağmen Fenerbahçe'nin Bursa'da puan kaybetmesiyle koltuğuna erken kavuşma fırsatı yakalayan siyah-beyazlılar Gençlerbirliği'ni yenmenin planlarını yapıyor. Son iki maçtır istediği performansı sahaya yansıtamayan oyuncularını uyaran teknik direktör Şenol Güneş, ilk yarıda olduğu gibi rakiplerini boğan ve bol pas yapan bir oyun görmek istediğini söyledi. Güneş, Başakşehir ve Mersin İdman Yurdu maçlarındaki etkisiz görüntüsüyle tepki çeken Gökhan Töre'yi kulübeye alarak kanatlarda Quaresma ve Olcay ikilisine forma verecek.
Beşiktaş ayrıca bu hafta stoper krizinden kurtulacak. Konyaspor'la oynanan kupa maçında kırmızı kart gören Marcelo'nun geri dönüşüyle siyah-beyazlılar bir nebze rahatlayacak. Son iki haftada savunmanın göbeğinde ciddi sıkıntı yaşamasına rağmen 4 puan toplamayı başaran siyah-beyazlılar, Gençlerbirliği maçında as kadrosuna dönebilecek. Kaleyi Tolga'ya emanet edecek olan Güneş savunma hattını Beck, Alexis, Marcelo ve İsmail'den oluşturacak. Orta sahanın göbeğinde Atiba, Oğuzhan ve Sosa'ya forma verecek olan tecrübeli çalıştırıcı hücum hattını ise Olcay, Quaresma ve Mario Gomez'den kuracak.     

Liderlik aşkına

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...