Lider Galatasaray'dan takipçilerine net mesaj: Sıkıysa yakala

- Güncelleme:
Lider Galatasaray'dan takipçilerine net mesaj: Sıkıysa yakala

Spor Haberleri

NEF Stadı’nda Kayseri’yi misafir eden sarı kırmızılılar ilk devre 4-0’ı yakaladı, fişi çok erken çekti. Mauro İcardi’nin (3) golleriyle yıldızlaştığı maçta Rashica, Kerem ve Zaniolo da tabela yaptı

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Şampiyonluk yolunda kritik haftalara girilirken, Galatasaray zorlu sınavlarından biri olan Kayserispor’u 6-0 yenerek gövde gösterisi yaptı. Ligin etkili takımlarından Kayseri son haftaları kazanarak geçmiş, lider karşısında kendini göstermek istiyordu. Çağdaş Atan’ın öğrencileri aslında çok da iyi başladı. Renktaşına önde baskı kurup, pas yollarını kapattı. İlk bölümde pozisyonlar buldu. Ama Galatasaray ilk bulduğu fırsatta öne geçip bir daha kontrolü bırakmadı.

İCARDİ'NİN GECESİ

On beş dakikada kalesinde 5 şut, 5 de korner bulan Aslan kendine çabuk geldi. Kayseri baskısını delmek için defans arkasına uzun top formülüne geçen Cimbom 18’de İcardi’nin golüyle perdeyi açtı: 1-0. 24’de Rashica, İcardi’nin pasıyla hızlı çıktı tam köşeden topu ağlara yolladı: 2-0. 39’da Kerem’in yerde kalmasıyla kazanılan penaltıda İcardi farkı açtı: 3-0. 45+10’da Torreria’ya yaptığı müdehale sonrası Hosseini kırmızı görürken, penaltıyı kullanan İcardi, Bilal’in çeldiği topu tamamlayıp durumu 4-0 yaptı. 

GOL YAĞMURU

İlk yarıda galibiyeti garantileyen Galatasaray’ın ikinci 45’te birkaç gün sonra oynayacağı Alanya maçını düşünerek rölantiye geçeceğini düşünenler çok yanıldı. Ataklarına hız kesmeden devam eden Cimbom’un 59’da yayın üzerinde kazandığı serbest vuruşu kullanan Kerem topu tam çataldan ağlarla buluşturdu: 5-0. 71’de Zaniolo oyuna girdikten sadece altı dakika sonra müthiş bir gole imza atarak karşılaşmanın skorunu belirledi: 6-0.

'ETİK Mİ?' SORUSUNA CEVAP: AHLAKSIZCA

Maç öncesi Kayserispor’un G.Saray Başkanı Dursun Özbek’in sahibi olduğu otelde kalması eleştiri aldı. Fenerbahçe Kulübü, bunun etik olup olmadığını sorgularken Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, “Biz Dursun Özbek’in otelinde kalıyoruz diye maçı satacak aşağılık davranış içerisine mi gireceğiz. Bunu söyleyenler utansın. Bu ne ahlaksızca tutum ve davranış” dedi.  G.Saray Kulübü de Koç grubunun ürünlerini kullananların sorgulanması gerektiğini şaka yollu ima edip “Bu kadar düşmek yakışıyor mu sana Fenerbahçe” göndermesinde bulundu.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...