Lider deplasmanda rahat kazandı! Şampiyonluk artık bir maç uzakta

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Lider deplasmanda rahat kazandı! Şampiyonluk artık bir maç uzakta

SPOR Haberleri  / AA

Bordo mavililer Peres (pen.), Cornelius ve Djaniny'nin golleriyle çekinerek gittiği deplasmandan şen döndü. Abdullah Avcı'nın takımı önümüzdeki hafta evinde Antalyaspor'dan 1 puan alsa bile mutlu sona uzanacak.

 

UĞUR AKTAN

Uzun yıllardır hasret olduğu Süper Lig şampiyonluğuna bir hayli yaklaşan ancak son dört maçta kazanamamasıyla adeta mini bir krize giren Trabzonspor'un üç puan hasreti Adana Demirspor deplasmanında son buldu: 3-1. Karşılaşmaya devre arasında takıma katılan Jean Kouassi'nin 11'de olduğu bir 4-3-3 ile başlayan bordo-mavili takımda gol perdesini açan isim henüz yedinci dakikada Bruno Peres oldu.

ÖMÜR KAÇIRDI AMA

Visca'nın düşürülmesiyle kazanılan penaltıda topun başına geçen Abdülkadir Ömür şutunu kaleci Muric'e nişanladı. VAR'dan gelen uyarı sonrasında bu penaltı vuruşu tekrarlanırken bu defa topun başına Peres geçti ve takımını öne geçirdi: 1-0. Bu golden kısa bir süre sonra 12. dakikada Cornelius sağ kanattan Visca'nın yaptığı ortayı iyi değerlendirdi ve takımını zor geçmesi beklenen deplasmanda rahatlattı: 2-0.

Lider deplasmanda rahat kazandı! Şampiyonluk artık bir maç uzakta

REMY PENALTI KAÇIRDI

Maçtaki tempolu oyun ikinci yarıda da sürdü. Karşılaşmanın 61. dakikasında Djaniny hücum hattındaki partneri Cornelius'tan aldığı pasla kaleciyle karşı karşıya kaldı. Golcü oyuncunun vuruşu kaleci Muric'ten sekerken, bir kez daha şansını deneyen Djaniny farkı üçe çıkardı: 3-0. Maçtaki son sözü ise 75'te Vargas söylerken, 90+3'te Remy penaltıyı kaçırınca şampiyonluk şarkıları söyleyen Trabzonspor'un kupaya sadece bir adımı kaldı.

SANCAK: STATTA OLSAYDIM 3 TELEVİZYON KIRARDIM

Penaltıya tepki gösteren Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak yaptığı paylaşımda, "Statta olsaydım 3 tane TV kırmıştım, maalesef cezalı olduğum için kıramadım. Beşiktaşlılar kusura bakmayın, tiyatro seyretti tüm Türkiye" dedi.

FENERBAHÇE'DEN PENALTI TEPKİSİ

Maç sonrası F.Bahçe resmî sitesinden, "Bütün futbol sezonu boyunca yaşanan skandallar silsilesi, bu (dün) akşam oynanan maçta taçlanmıştır. Bu sezon, yarışın adil rekabetle değil skandallarla belirlendiği, net bir şekilde görülmüştür" paylaşımı yaptı.

Lider deplasmanda rahat kazandı! Şampiyonluk artık bir maç uzakta

FUTBOLCULAR KARARLI: BU İŞ BİTECEK

> CORNELIUS: Şampiyonluk için 1 puan kaldı biliyoruz. Çok mutluyuz. Şampiyonluk için bitireceğiz. En hızlı şekilde olmasını tercih ediyoruz...
> DJANINY: Kolay maç olmayacaktı. Maça çıktığımızda sadece kafamızda 3 puan vardı, şükürler olsun 3 puanı aldık...
> DORUKHAN: Daha bitmedi, 4 maç daha var 1 puan almamız lazım. Ciddiyetimizi bozmadan tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz...

Lider deplasmanda rahat kazandı! Şampiyonluk artık bir maç uzakta

ABDULLAH AVCI: HORON VAKTİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Şimdi 1 puan kaldı. Tüm dünyadaki Trabzonsporlulara selam olsun. Sandıklardan bayrakları çıkarsınlar. Şölene hazırlanıyoruz. İyi ki Trabzonspor var dedirtmek istiyoruz, sezon başında da söylemiştik. Eğlenerek, keyif yaparak tadını çıkarsınlar. Sakin, sevinçli, horonlarını teperek devam etsinler" diye konuştu.

Lider deplasmanda rahat kazandı! Şampiyonluk artık bir maç uzakta

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...