Lider Beşiktaş'ta gözler yarınki maça çevrildi

Lider Beşiktaş'ta gözler yarınki maça çevrildi

SPOR Haberleri

Şenol Güneş, Kasımpaşa'yla yapacakları karşılaşmada rakip savunmanın direncini orta saha oyuncuları ve Mario Gomez'le kıracak.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, ligin en az gol yiyen takımı olan Kasımpaşa'yla yapacakları karşılaşmada rakip savunmanın direncini orta saha oyuncuları ve Mario Gomez'le kıracak. Ligin hücum anlamında en güçlü ekibi olan ve attığı 24 golle en çok gol atan takımı olan Beşiktaş'ta tecrübeli teknik adam, lacivert-beyazlı takımın savunma anlayışını çözmeye çalışıyor. Kasımpaşa'nın 90 dakika boyunca savunma anlayışından vazgeçmediğini futbolcularına anlatan Güneş, "Çok pozisyona giriyoruz. Kasımpaşa maçında da oyunun kontrolünü ilk dakikadan itibaren elimizde tutmalıyız. Bugüne kadar yakaladığımız birçok gol pozisyonunu yanlış tercihlerle gole çeviremedik. Cuma günü herkes daha dikkatli olmak zorunda" diye futbolcularını uyardı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...