Lewandowski 9 dakikada 5 gol attı!

Lewandowski 9 dakikada 5 gol attı!

SPOR Haberleri

Bayern Münih'in yıldız oyuncusu Robert Lewandowski Wolsfburg maçında tarihe geçti.

Bayern Münih'in yıldız oyuncusu Robert Lewandowski Wolsfburg maçında ikinci yarıda oyuna girdikten sonra 9 dakikada 5 gol atarak tarihe geçti. Bundesliga'nın 6. hafta karşılaşmasında Almanya'da şampiyonluğun iki büyük adayı Bayern Münih ile Wolfsburg karşı karşıya geldi.

İKİNCİ YARIDA OYUNA GİRDİ

İlk yarısını konuk ekip Wolfsburg'un 1-0 önde kapattığı karşılaşmada, Robert Lewandowski ikinci yarıda oyuna girdi.

Bayern Münih'in 26. dakikada kalesinde gördüğü golle maçı 1-0 geride götürürken, 51. dakikada sahne alan Lewandowski adeta şovunun da startını verdi.51 ile 60. dakikalar arasında Wolfsburg kalesine tam 5 gol gönderen Polonyalı forvet maçın skorunu da bir anda 5-1'e getirdi.

Yıldız forvet gollerini 51, 52, 55, 57 ve 60. dakikalarda attı.Mücadele Bayern Münih'in 5-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

REKORLARA DOYMUYOR

3 dakika 59 saniye ile dünyanın en hızlı hat-trick rekorunu elinde bulunduran Lewandowski, 9 dakikada 5 gol ile birden çok rekor kırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...