Lens takabilir!

Düzenleyen:
Lens takabilir!

SPOR Haberleri

Hamza Hamzaoğlu, Lig 2’de mücadele eden Lens’in stoperi Jean-Philippe Gbamin ve orta saha Wylan Cyprien’i yakın takibe aldı

Hamza Hamzaoğlu ile yolun yarısında karşılaşan ve uzun vadeli planlar yapan Bursaspor, bu bağlamda yeni sezona yönelik çalışmalar içerisine girdi. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu dün Fransa Lig 2 pazarındaydı. Hamzaoğlu, Lens-Ajaccio maçını izledi. Hedefte ise 2 isim vardı. Stoper Jean-Phillippe Gbamin ve orta saha oyuncusu Wylan Cyprien’di. İki isim de 1995 doğumlu ve gelecek vadediyor. Bursaspor’un hedefi, al-parlat-sat. Genç isimlere yönelen yeşil-beyazlılar izlenen, beğenilen ve ön görüşme yapılan oyuncuları sezon sonu renklerine bağlayacak. Bu arada Bursaspor ligde yarın Akhisar Belediyespor ile sahasında karşılaşacak. 38 puana sahip Timsah, Avrupa kupası hedefinin uzağında ve orta sıralarda bulunuyor. Hamza Hamzaoğlu’nun 1 maç cezalı olduğunu belirtelim.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...