Lens: Oynamak istedim

Lens: Oynamak istedim

SPOR Haberleri

Önceki gün babası Ricardo Wilfred Lens'i kaybedip yine de maça çıkan Jeremain Lens, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Hollandalı yıldız, "Türkiye'deki herkese teşekkür ediyorum. Sadece Fenerbahçe taraftarları değil birçok kişiden, hatta Beşiktaş taraftarlarından başsağlığı mesajları aldım. O insanlara çok büyük saygı duyuyorum. Zor bir süreç tabii ki benim için. Aklımı tekrar toparlayabilmemin tek yolu futbol oynamak. Bu yüzden bu maçta oynamak istedim" ifadelerini kullandı. Hollandalı ayrıca taraftarlara çağrıda bulunarak sezon sonuna kadar takımı desteklemelerini istedi.

MAÇIN ADAMI SEÇİLDİ
Maçtan bir gün önce babası Ricardo Lens'i kaybedip ülkesine giden ancak buna rağmen ilk 11'de sahaya çıkan Jeremain Lens, performansıyla yayıncı kuruluş tarafından da maçın adamı seçildi. Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile bir taraftar sahaya girerek, Lens'e sarıldı ve acısını paylaştı. Sarı-lacivertli taraftarlar ise yaptığı fedakarlık nedeniyle Lens'i efsaneler arasına aldı.

79 Topla buluşma
3 Şut
1 İsabetli şut
13 Orta

'HUZUR İÇİNDE UYU RİCARDO!'
Sarı-lacivertli futbolcular ısınmada, üzerinde Lens'in babasının isminin yer aldığı "RIP (Huzur içinde uyu) Ricardo Wilfred Lens, 1958-sonsuz" yazılı tişörtleri giydi. Osmanlısporlu futbolcular da sahaya "Başın sağ olsun Jeremain Lens" pankartıyla çıktı.

FENERBAHÇE İKİ FİRE VERDİ
Fenerbahçe Josef de Souza ve Hasan Ali Kaldırım, dün dördüncü sarı kartlarını görerek cezalı duruma düştü. Bu oyuncular, deplasmandaki Alanya maçında oynayamayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...