Lens: Çalıştığım en iyi hoca Advocaat

Düzenleyen:
Lens: Çalıştığım en iyi hoca Advocaat

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin 28 yaşındaki Hollandalı futbolcusu Jeremain Lens, "Ama Fenerbahçe'nin Türkiye'nin en büyüğü olduğunu biliyordum" açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Jeremain Lens, FB TV'ye açıklamalarda bulundu.

İşte Hollandalı yıldızın açıklamaları:
"Hollanda'da Türk futbolu çok popüler Hollanda da yaşayan çok fazla Türk var. Fenrbahçeli Galatasaraylı ve Beşiktaşlılar var. Ama Fenerbahçe'nin Türkiye'nin en büyüğü olduğunu biliyordum ve bunu gördüm. Kuyt ve Hooijdonk var bunları da biliyordum."
"Konuşmak için aslında çok fazla şans bulamadım. Kısa bir sürede gerçekleşti transferim. Ne Kuyt ile ne de Van Persie ile görüşemedim. Persie'nin menajeri ile menajerlerimiz aynı, onunla görüştüm. Fenerbahçe ile ilgili çok güzel bilgiler aldım." şeklinde konuştu.
"ÇALIŞTIĞIM EN İYİ TEKNİK DİREKTÖR ADVOCAAT"
"Advocaat ile buraya gelmeden önce konuştum. Fenerbahçe'nin benim için çok iyi bir yer olacağını söyledi bana. Burada oynayıp kendini gösterebilirsin dedi. Biliyorsunuz Avrupa Ligi'ndeyiz ve bende Avrupa'da top oynamak istiyordum. Onun ısrarı da bu transferde yardımcı oldu. Onunla ilk çalıştığım dönem yaklaşık 10 sene önce tanışmıştım. Oyuncuların yeteneğini ortaya çıkarmayı bilen bir teknik adam. Ben de o sezon onunla birlikte kendimi buldum, çok başarılı bir sezon geçirdim. Advocaat o zamanki takımımıza geldiğinde bize güven vermişti. Oyunculara nasıl davranacağını biliyor. Ondan sonra PSV'de oynadığım futbolda gayet iyiydi. Kariyerimde oynadığım en iyi teknik direktör Dick Advocaat. Kariyerime kesinlikle büyük bir etkisi var."
"SAHADA ÇOK GÜÇLÜ BİR OYUNCUYUM"
"Sahada çok güçlü bir oyuncu olduğumu düşünüyorum. Asist yapmak, gol atmak bunlar tabii ki önemli ama asıl önemli olan takıma katkı vermek. Saha içinde her şeyini veren bir futboılcu olduğumu düşünüyorum. Saha dışında ise ailemle vakit geçiriyorum."
"İSTANBUL ÇOK BÜYÜK BİR ŞEHİRMİŞ"
"Daha önce tatil için İstanbul'a gelip görmüştüm. Önceden buranın büyük olduğunu biliyordum ama bu kadar büyük olduğunu düşünmüyordum. 2 haftadır buradayım gerçekten çok büyük bir şehirmiş. Yeni bir ülkeye geldiğinizde orayı tanımaya çalışırsınız bende tanımaya çalışıyorum. Şu ana kadar gördüğüm burası çok büyük ve güzel bir şehir. Şu anda gidişata bağlı, çocuklarımın okuluna göre bi şekilde onları buraya getirmeye çalışacağım."
"TÜRK FUTBOLU HOLLANDA'YA BENZİYOR"
"Şu ana kadar Türkiye Ligi'nde 1 maç oynadım. Daha önce burada Fenerbahçe'nin nasıl atmosfer oluşturduğunu biliyorum. Buraya AZ Alkmaar forması ile gelmiştim. Çok büyük bir kalabalık vardı. Çok etkileyiciydi. Türk futbolunu oynadığım ilk maça göre Holanda'ya benzettim. İngiltere'de çok daha farklıydı. Fizik ve uzun topa bağlı bir oyun vardı" şeklinde konuştu.
"Normalde Fenerbahçe gibi bir kulüpte beklentiler büyüktür. Taraftarlar gibi benim de beklentilerim çok büyük. Hala inancımızı korumalıyız ne kadar kötü başlasak da... Bundan önceki sezonlarda Fenerbahçe'nin ilk 5 hafta 7 puanla başlayıp sezon sonu şampiyon bitirdiği bir sezon var, bunu da biliyorum. Burada tek yapmamız gereken inancımızı ve konsantrasyonumuzu korumak olmalı" dedi.
"GRUPTAN ÇIKMA ŞANSIMIZ VAR"
"Birkaç maç oynama şansı buldum Zorya'ya karşı. 2 sezon önce çok iyi bir kadroları vardı ama şu an bilemiyorum tam olarak. Ben bizim orada şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum. Dediğim gibi Zorya iyi bir takım ama biz onlardan daha iyiyiz. Fenerbahçe'nin bu gruptan çıkma şansı var. Manchester United çok iyi bir takım, iyi bir yatırım yaptılar ancak bu bir takım oyunu. Kendinize inanarak sahaya çıkarsanız Manchester United'a karşı da şansınız olduğunu görürsünüz."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...