Leiva olmadı, Denayer geri geliyor

Düzenleyen:
Leiva olmadı, Denayer geri geliyor

SPOR Haberleri

Galatasaray'da Lucas Leiva transferinin gerçekleşmemesinin ardından Sportif A.Ş yöneticisi Levent Nazifoğlu, geçtiğimiz sezon sarı kırmızılı takımda kiralık olarak top koşturan Denayer'in transferinin bitmek üzere olduğunu açıkladı.

Galatasaray'da Lucas Leiva transferinin olumsuz bir şekilde sonuçlanmasının ardından taraftarlar büyük bir üzüntü yaşarken sarı kırmızılıların yöneticisi Levent Nazifoğlu, Belçikalı futbolcu Jason Denayer'in transferinde sona geldiklerini duyurdu. Sarı kırmızılılarda yaşanan bu gelişme sonrasında Aurelien Chedjou'nun takımdan ayrılma durumu gündeme geldi. Kulüpten yeni sözleşme isteyen ancak bu isteği gerçekleşmeyen futbolcunun Fransız kulüpleriyle görüşme halinde olduğu ifade edildi.

İmza töreninde Denayer müjdesini vermişti
Galatasaray'ın yöneticilerinden Levent Nazifoğlu, Luis Cavanda'nın imza töreninde Denayer konusunda hem yönetimin hem teknik direktörün istekli olduğunu dile getirmişti. Genç futbolcuyu tekrar kadrolarında görmeye sıcak baktıklarını ifade eden Nazifoğlu, "Bu biraz Manchester City'ye bağlı. Denayer geçtiğimiz sezon iyi bir görüntü sergiledi. Onu yeniden takımda görmek isteriz; ancak bu Manchester City'nin ne diyeceğine bağlı" diye konuşmuştu.

Türkiye'deki döneminde sakatlıklar da yaşayan Belçikalı stoper, sarı-kırmızılılarda 28 resmi müsabakada forma giyme şansı yakaladı. Jason Denayer, Belçika Milli Takımı ile birlikte Euro 2016'da boy gösterdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...