LeBron James Forbes 2022 milyarderler listesine girdi

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
LeBron James Forbes 2022 milyarderler listesine girdi

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Gelmiş geçmiş en iyi basketbolcular arasında gösterilen ve son 5 sezondur Los Angeles Lakers forması giyen LeBron James'in serveti sonunda 1 milyar dolar sınırını geçti. Ünlü ekonomi dergisi Forbes, Amerikalı yıldızın aktif spor hayatına devam ederken milyarder olan ilk basketbolcu olduğunu açıkladı.

Süper yıldız geçtiğimiz yıl 121 milyon Dolar kazandı ve servetinin değeri 1 milyar Dolar'ı aştı. NBA'in en büyük oyuncularından Michael Jordan ise basketbolu bıraktıktan sonra milyarderler listesine adını yazdırabildi. Jordan'ın serveti 2014'te 1 milyar Dolar'ı geçti.

LeBron James NBA'de formasını giydiği Cleveland Cavaliers, Miami Heat ve Los Angeles Lakers'tan 385 milyon Dolar'dan fazla kazandı. James ayrıca NBA'de en yüksek ücret kazanan basketbolcular arasında bulunuyor. LeBron James basketbol haricinde ise 900 milyon Dolar civarında gelir elde etti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...