Lazio, Roma karşısında yere serildi

Lazio, Roma karşısında yere serildi
SPOR Haberleri

İtalya Ligi'nde 4. hafta maçında Roma Lazio'yu 2-0'lık skorla yenmeyi başardı. Roma puanını 12'ye yükseltirken, Lazio 6 puanda kaldı.

İtalya Ligi'nde 4. hafta maçında iki ezeli rakip Roma ve Lazio karşı karşıya geldi. Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmada gülen taraf 2-0'lık skorla Roma oldu. İlk yarısı golsüz biten karşılaşmanın ikinci yarısında Roma, 63. dakikada Francesco Totti'nin asisti, Federico Balzaretti'nin golüyle 1-0 öne geçti. Kalan bölümde skoru korumayı başaran Roma, karşılaşmanın son dakikalarında da penaltı kazandı. Maçın 90+3. dakikada Adem Ljajic penaltıyı gole çevirdi ve Roma 2-0'lık skorla derbide galibiyete ulaştı ve taraftarlarına büyük bir sevinç yaşattı. Derbide ezeli rakibine mağlup olan Lazio, 51. dakikada geliştirdiği atakta Michael Ciani ile gole çok yaklaştı fakat top direğe takıldı. Derbide geriye düşmesinin ardından risk alan Lazio, Roma karşısında gol ve goller bulamayınca haftayı mağlubiyetle kapattı ve taraftarlarını üzdü. Bu arada karşılaşmanın Lazio'da 77. dakikada oyuna giren savunma oyuncusu Andre Dias, 82. dakikada gördüğü kırmızı kart sonrasında oyun dışında kaldı. Roma bu galibiyetin ardından puanını 12'ye yükseltirken, Lazio 6 puanda kaldı. İtalya Ligi'nde gelecek hafta Roma, Sampdoria2ya konuk olacak. Lazio ise Catania'yı ağırlayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...