Kweuke: "Türkiye'de iyi hakemler var"

/ Kaynak: DHA
Kweuke: "Türkiye'de iyi hakemler var"

SPOR Haberleri  / DHA

Spor Toto süper Lig'de G.Saray'ı konuk edecek Çaykur Rizesporlu futbolcular, şanssızlıklarını kırmak istediklerini belirterek, "Bu defa yeneceğiz" dedi.

Forvet oyuncusu Leonard Kweuke, yeşil mavili takıma geldiği ilk yılda büyük kulüplere gol attığını,  ancak geçen yıl bunu başaramadığını, Galatasaray'a gol atmak istediğini söyledi. Galatasaray maçının zor geçeceğini ifade eden Kweuke, şunları söyledi:
 
"Rakibimizin gücünü biliyoruz. Zor bir maç olacak ancak bizde bu maça özel olarak hazırlanıyoruz. Çok iyi bir tempoda çalışıyoruz. Galatasaray'ı yenmek istiyoruz ve bunu başaracağımıza inanıyoruz. Kendime güveniyorum. Birkaç haftadır gol atamadım ama bu maçta bu duruma son vereceğim."
 
KWEUKE:"İYİ HAKEMLER OLDUĞUNA İNANIYORUM"
Kasımpaşa maçında hakem Deniz Çoban'ın, kendisinin düşürülmesi sonrası verdiği penaltı kararının ardından hata yaptığını açıklayarak hakemliği bırakması ve bu gelişmenin ardından hakemlerin maçlarda düşürülmesine tereddütle yaklaştığına ilişkin görüşleri de değerlendiren Kweuke, bu konuda şöyle konuştu:
"Bu ligin iyi hakemleri olduğuna inanıyorum ve hakemlerin böyle bir düşünce içinde olabileceğini zannetmiyorum. Bana karşı iyi ve nazik davrandıklarını biliyorum. Her zaman kibarlar. Bu ligde iyi hakemler var."
 
AHMET İLHAN: "DÜŞÜŞE GALATASARAY MAÇI İLE SON VERMEK İSTİYORUZ"
Galatasaray maçını çıkış maçı olarak gördüklerini belirten Ahmet İlhan Özek ise bir süredir düşüş içinde olduklarını hatırlattı, "Buna Glatasaray maçı ile son vermek istiyoruz" dedi.
 
ORHAN: "ZOR MAÇ OLACAK"
Galatasaray'ın ligde ve Avrupa'da iyi sonuçlar aldığını ifade eden Orhan Ovacıklı ise, "Bizde 3 haftalık yenilgi serisinden sonra geçen hafta deplasmanda 1 puan aldık. Gol yemeden geride bıraktığımız maç bizim için gelecek adına umut oldu. Galatasaray maçı zor olacak. Ancak sahamızdaki uzun zamandır kazanamama şansızlığını kırmak istiyoruz" dedi.
 
İTANDJE'YE YAŞ GÜNÜ KUTLAMASI
Bu arada 33 yaşına giren Çaykur Rizespor'un tecrübeli file bekçisi Charles İtandje için pasta kesildi. İtandje, Galatasaray maçı için de, "Çok ilgi çekici bir maç olacak. Zor olacağını biliyoruz. Ancak iyi çalışıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...