Kuyt ve Sneijder Hollanda'nın Türkiye maçı kadrosunda

Kuyt ve Sneijder Hollanda'nın Türkiye maçı kadrosunda

SPOR Haberleri

Hollanda Milli Takımı'nın Macaristan ve Türkiye ile oynayacağı karşılaşmaların kadrosu belli oldu.

Hollanda Milli Takımı'nın Macaristan ve Türkiye ile oynayacağı karşılaşmaların kadrosu belli oldu. Teknik direktör Louis Van Gaal'in açıkladığı kadroda Fenerbahçe'den Dirk Kuyt ve Galatasaray'dan Wesley Sneijder de bulunuyor...
İşte kadroya çağrılan isimler:
Kaleci:
Tim Krul (Newcastle United), Michel Vorm (Swansea City), Jasper Cillessen (Ajax)
Defans: Daley Blind (Ajax), Jeffrey Bruma (PSV), Gregory van der Wiel (Paris Saint-Germain), Jetro Willems (PSV), Daryl Janmaat (Feyenoord), Bruno Martins Indi (Feyenoord), Ron Vlaar (Aston Villa), Stefan de Vrij (Feyenoord)
Orta saha: Jordy Clasie (Feyenoord), Jonathan de Guzman (Swansea City), Nigel de Jong (AC Milan), Stijn Schaars (PSV), Wesley Sneijder (Galatasaray), Kevin Strootman (AS Roma), Rafael van der Vaart (Hamburger SV)
Forvet: Dirk Kuyt (Fenerbahçe), Jeremain Lens (Dinamo Kiev), Robin van Persie (Manchester United), Arjen Robben (Bayern München), Memphis Depay (PSV), Ricky van Wolfswinkel (Norwich City)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...