Kuyt kariyerini taçlandıracak

Kuyt kariyerini taçlandıracak

SPOR Haberleri

"Büyük bir avantaj yakaladık. Artık Fenerbahçe'de bu mutlu sonu yaşamayı çok istiyorum"

Dile kolay tam 16 yıl üst düzey top oynayan bir adam... Utrecht'te başlayan Feyenoord'da yükselen Liverpool'da zirveye çıkan ve son 2 yıldır Fenerbahçe'de devam eden bir kariyer. Son 10 yıldır Hollanda Milli Takımı'nın da vazgeçilmezlerinden, Dirk Kuyt. Yeşil sahaların Mr.Duracell lakabıyla tanınan bu çalışkan isminin parlak kariyerine rağmen hiç lig şampiyonluğu bulunmuyor. Fenerbahçe ile ligde kupayı kaldırmaya hazırlanan Kuyt'ın her açıklamasında "Henüz bitmedi" demesinin sebebi belki de nazar korkusundan. Artık faal futbol hayatının son demlerini yaşayan Hollandalı "Çok merak ediyorum" dediği bu duyguyu yaşamak için sabırsızlanıyor ama tedbiri de elden bırakmıyor.

Çok az bir süre kaldı

Sarı-lacivertli forma altında tam 87 resmi maça çıkan 26 gol atıp, 17 asist yapan Kuyt, "Büyük bir avantaja sahibiz. Takım olarak şampiyonluğa inandık ve bu inançla sahada mücadele ediyoruz. Kariyerimde daha önce hiç şampiyonluk yaşamadım. Fenerbahçe'de şampiyonluk duygusunu yaşamayı çok istiyorum. Daha önce bunu yaşayan arkadaşlarım inanılmaz bir coşku olduğunu söylüyorlar. Bilmiyorum ama çok merak ediyorum. Bu duyguyu, bu coşkuyu yaşamaya gerçekten çok az bir süre kaldı. Ama önümüzdeki maçları da unutmuş değiliz" dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...