Kuyt golü attı, arkadaşından özür diledi

Kuyt golü attı, arkadaşından özür diledi

SPOR Haberleri

Bruno Alves'in kaleye giden vuruşunu tamamlayan Kuyt, arkadaşından özür diledi. Hakem Kalkavan da golü Hollandalıya yazdı.

Fenerbahçe'nin Akhisar maçında bulduğu 4. gol karışıklığa sebep oldu. Yayıncı kuruluşun spikeri golü Bruno Alves'in attığını söylerken, haber ajansları da golü Portekizliye yazdı. Ancak gerçek maçtan sonra ortaya çıktı. Kuyt, "Dürüst olmam gerekirse topa dokundum. Topun dışarı gitme riskini göze alamazdım. Bruno'ya da bunu aynen söyledim, özür diledim. O da bana 'Önemli olan senin gol kralı olman' dedi" itirafında bulundu. Karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan'ın da 4. golü Bruno Alves'e değil, Kuyt'a yazdığı ortaya çıktı. Akhisar maçında bir penaltı kaçıran Kuyt, bu sayede geceyi boş geçmemiş oldu. Geçtiğimiz sezon da Sivas maçında penaltı kaçıran Hollandalı oyuncu, "Fazla penaltı kaçıran biri değilim. Yine olursa yine topun başına geçerim" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...