Kuru teselli

Düzenleyen:
Kuru teselli

SPOR Haberleri

Takım içinde ve tribünde yaşanan kavgalarla huzuru kaçan sarı-lacivertliler, başkent temsilcisini Robin van Persie'nin iki golüyle geçti. Gençlerin golü Serdar'dan geldi

Şampiyonluğu Beşiktaş’a kaptıran ve taraftarlarına geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine büyük hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe, sezonun Kadıköy’e veda maçında Gençlerbirliği’ni Robin van Persie’nin attığı gollerle 2-1 mağlup etti. Karşılaşmaya Volkan, Bruno Alves, Kjaer, Nani gibi aslarından yoksun çıkan Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira önceki maçların aksine Robin van Persie ve Fernandao’yu bir arada oynatmayı tercih etti. Maça ön alanda presle başlayan sarı-lacivertli takım kalesinde önemli tehlikeler yaşasa da sezonun ilk lig maçına çıkan Fabiano kurtartışlarıyla kalesinde devleşti. 38’de Alper Potuk sol kanattan şık çalımlarla taşığı topu Van Persie ile buluşturdu ve Hollandalı oyuncu ligdeki 15. golünü Gençlerbirliği filelerine bırakarak ilk yarının skorunu ilan etti: 1-0.
Seyirciler erken çıktı
İkinci yarıya Fernandao&Ozan Tufan değişikliğiyle başlayan Fenerbahçe, ilk yarıdaki temposunun düşmesiyle beraber 61. dakikada beraberlik golünü kalesinde gördü. Djalma’nın Ba’dan seken şutunu iyi takip eden Hakan’ın pasıyla topla buluşan Serdar Gürler kaleci Fabiano’yu mağlup etti ve skora dengeyi getirdi: 1-1. Saracoğlu’ndaki 6339 biletli seyircinin büyük bölümünün Berlin’deki Euroleague finalini izlemek için tribünleri boşalttığı esnada bir defa daha sahneye çıkan Robin van Persie, 75’te Hasan Ali’nin kullandığı duran topun ardından şık bir kafa vuruşuyla takımına 3 puanı kazandırdı: 2-1.

Kuru teselli

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...