Kurtuluş'un adı Yekta

Kurtuluş'un adı Yekta

SPOR Haberleri

Ara transferde Mancini'nin 'kiralansın' dediği Yekta Kurtuluş, Galatasaray'ı ateşlerken, büyük umutlarla alınan Burdisso ise Boca Juniors'a gönderiliyor.

Galatasaray'da ara transferde iki isim ön plana çıkmıştı. Birisi transferin son günlerinde Teknik Direktör Roberto Mancini'nin isteği doğrultusunda Boca Juniors'tan transfer edilen Burdisso, diğeri ise gönderilmek istenen Yekta Kurtuluş'tu. Arjantinli stoper Türkiye Kupası'nda 2 maçta, ligde ise Antalyaspor önünde 84 dakika forma giyerken, performansıyla büyük hayal kırıklığı yaşattı. Mancini'nin gözünden düşen Burdisso, Chelsea maçı kadrosuna alınmadı.
Direndi ve kazandı
İtalyan çalıştırıcının devre arasında "kiralayabilirsiniz" dediği Yekta Kurtuluş'un hikayesi ise çok farklı. Sarı-kırmızılı oyuncu, devre arasında Trabzonspor'a gitmeme konusunda direnip, bir anlamda Galatasaray'da kalmanın savaşını da kazanmıştı. Mancini'nin, Chelsea karşılaşmasının 31. dakikasında oyuna sürdüğü Yekta takımını ateşleyen isimlerin başında geldi. Performansı çok beğenilen başarılı orta saha oyuncusunun, yarın oynanacak olan Çaykur Rizespor deplasmanında Ceyhun Gülselam'ın yerine forma giymesi bekleniyor. İşte Yekta böyle bir yükseliş yaşarken, Burdisso'nun ise Galatasaray kariyeri çok kısa sürdü. Arjantinli stoper sezon sonunda Boca Juniors'a gönderilecek. gt; Bahadır ÇOKİŞLER




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...