Kurtar bizi Ünal Aysal!

Düzenleyen:
Kurtar bizi Ünal Aysal!

SPOR Haberleri

G.Saray Başkanı Dursun Özbek, son 1 haftadır rahat bir görüntü çizse de aslında diken üstünde oturuyor. 26 Mayıs birçok konuda milat olabilir

BURHAN CAN TERZİ - Galatasaray'da her şey Fenerbahçe ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Finali'ne endekslenmiş durumda. Başkan Dursun Özbek, her ne kadar görevi bırakma gibi bir düşüncesi olmadığını dile getirip, gelecek sezonun planlarını çizmeye başlasa da, aslında eli kolu bağlanmış durumda. Cimbom, eğer tarihi rakibine mağlup olup, Avrupa biletini kapamazsa yönetimin bütün hayalleri yerle bir olacak. Camiadaki muhalifler şu an uygun bir aday bulamadıkları için yalnızca sözlü olarak faaliyette bulunurken, final kaybedildiği takdirde Ünal Aysal'ın kapısını çalacak. Daha önce “Kafamda başkanlık düşüncesi yok. Galatasaray'ın bir başkanı var” ifadelerini kullanan Aysal için, her daim sürtüşme yaşadığı Duygun Yarsuvat'ın bile seferber olabileceği belirtiliyor. Dursun Özbek'in yaptığı Alp Yalman hamlesinden sonra çılgına dönen Yarsuvat'ın gemileri yaktığı belirtildi.

Yıldızlar da kupaya bağlı
Galatasaray'da sadece Başkan Dursun Özbek ve yöneticilerin değil Sneijder, Podolski gibi yıldızların da geleceği 26 Mayıs gecesi belirlenecek. İki ismin de kupa finali kaybedilirse valizlerini toplayacağı öğrenildi. 2 sezon boyunca uluslararası arenadan uzak kalmak istemeyen tecrübeli futbolcuların bu konuda menajerleriyle de istişare yaptıkları aktarıldı. Özellikle Sneijder'in EURO 2016'da da boy gösteremeyeceği için, zaman kaybetmek istemediği ve muhtemel bir mağlubiyette yöneticilerle görüşerek ayrılmak istediğini söyleyeceği belirtildi. Öte yandan Fatih Terim'in yeniden Galatasaray'a dönme ihtimalini öğrenen Hollandalı yıldızın, tecrübeli teknik adamla da çalışmayı istemediği iddia edildi.

Chedjou sevinci
Galatasaray, Fenerbahçe ile oynayacağı kupa finalinin hazırlıklarına başlarken uzun süredir sakatlığı bulunan Chedjou, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Tecrübeli savunmacının iyileşmesi teknik heyetin yüzünü güldürdü. Önceki gün 25 yaşına giren Emre Çolak’a da dünkü antrenmanda sürpriz yapıldı. Genç oyuncunun doğum günü Brezilya usulü kutlandı. 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...