"Kupayı Ataşehirlrşdlslkskskks" Fenerbahçe'den sosyal medyayı sallayan Ergin Ataman paylaşımı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
"Kupayı Ataşehirlrşdlslkskskks" Fenerbahçe'den sosyal medyayı sallayan Ergin Ataman paylaşımı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

ING Basketbol Süper Ligi'nde THY Euroleague şampiyonu Anadolu Efes'i final serisinde 3-1 mağlup eden Fenerbahçe Beko 4 yıl aradan sonra 10. kez şampiyon oldu. Sarı-Lacivertliler'in Ataşehir'de 2-0 öne geçtikleri serinin 2. maçının ardından Ergin Ataman, "Evimizdeki 2 maçı kazanıp sonra buraya geri geleceğiz ve kupayı Ataşehir'de kaldıracağız" demişti. Evindeki ilk maçı kazanan Efes'in başarılı koçu 2. maçı kaybedince ezeli rakip şampiyon oldu. Fenerbahçe Beko'nun Twitter hesabından yapılan Ataman göndermesi sosyal medyayı salladı.

Ergin Ataman'ın koyu bir Galatasaray taraftarı olduğunu bilen Fenerbahçe taraftarı başarılı koçla Obradovic zamanında da sorunlar yaşıyordu.

Ataman'ın son derece iddialı açıklamasının ardından kupayı evinde vermesiyle sarı-lacivertli taraftarlar büyük sevinç yaşadı.

Sosyal medyada birbirinden komik paylaşımlar devam etti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...