Kupaya iki maç var

Düzenleyen:
Kupaya iki maç var

SPOR Haberleri

Nefes kesen Gran Canaria maçı sonrası adını finale yazdıran sarı-kırmızılıların tecrübeli çalıştırıcısı, Abdi İpekçi'de taraftarları önünde mutlu sona ulaşacaklarını söyledi

Eurocup'ta tarih yazarak finale yükselen G.Saray Odeabank Erkek Basketbol Takımı'nda büyük coşku devam ediyor. Gran Canaria ile İstanbul'da oynanan yarı final ilk maçını 14 sayı farkla kazanan sarı-kırmızılılar, uzatmalara giden ve her anı heyecan kasırgası şeklinde geçen rövanşı 13 sayı farkla kaybetmesine rağmen adını finale yazdırmıştı. Tarihi sonucun ardından ilk defa bir Türk takımı Eurocup'ta finale yükselme başarısını gösterdi. Fransa'nın Strasbourg takımıyla 22 Nisan'da deplasmanda ilk maçına çıkacak olan Aslan, rövanşı 27 Nisan'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynayacak. Sarı-kırmızılılar iki maç sonunda istediği skorları elde edebilirse kendi seyircisi önünde Eurocup şampiyonluğunu yaşayacak. G.Saray'ın başarısında en büyük pay sahibi olan başantrenör Ergin Ataman ise kupaya gözünü dikmiş durumda. 
Takımıma ve taraftara güveniyorum
Gran Canaria ile oynanan maçta müthiş bir mücadelenin sahnelendiğini belirten tecrübeli teknik adam, "Karşılaşma boyunca büyük bir gerilim yaşandı. Oyunu kontrol ederek başladık ama basit hatalar ve fauller yapınca fark kapandı. Sonrasında ise tekrar oyuna ortak olmayı başardık. Maç sonunda şans bizden yana değildi. Ancak direnç göstererek önce maçı uzatmaya götürdük, ardından da uzatma periyodunda istediğimiz avantajı yakaladık. Kupaya artık iki maç kaldı. Finaldeki rakibimiz için şimdi bir şey söylemek istemiyorum. İstanbul'da takımıma ve büyük taraftarımıza güveniyorum. Türkiye'ye tarihi bir başarı yaşatmak için terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...