Kupa hayal değil

Düzenleyen:
Kupa hayal değil

SPOR Haberleri

Braga zaferiyle coşan Başkan Aziz Yıldırım, galibiyet için teşekkür ettiği oyunculara, "Size güveniyorum, Avrupa şampiyonluğuna inanıyorum, olmayacak bir şey değil" diye seslendi

Avrupa Ligi Son 16 ilk maçında alınan Braga galibiyeti Başkan Aziz Yıldırım'ı coşturdu. Mehmet Topal'ın golü sonra kelimenin tam anlamıyla havalara uçan Yıldırım, son düdükle birlikte telefona sarılıp İdari Menajer Hasan Çetinkaya'yı aradı. Futbolcuları ve teknik heyeti kutlayan Başkan Yıldırım, takıma, "Fenerbahçe'ye yakışan bir futbol oynadınız. Çok iyi mücadele ettiniz. Karakterinizi ve kalitenizi ortaya koydunuz. Rövanşta da iyi bir sonuç alıp geçeceğimize inanıyorum. Ben bu takıma yürekten inanıyorum. Bu koşunun sonu Basel'deki final olsun. Bizi İsviçre'ye götürün. Ligde şampiyon olacağımızdan yana şüphem yok. Hatta bu takımla artık Avrupa'da kupa da hayal değil. Ben inanıyorum, siz de buna inanırsanız olur" dediği öğrenildi.
Motivasyonunuz bozulmasın
Başkan Aziz Yıldırım gibi coşkulu bir akşam yaşayan Vitor Pereira da oyuncularına sergiledikleri performans için teşekkür ederken, uyarılarda bulunmaktan da geri kalmadı. Deplasmandaki maçın çok daha zorlu geçeceğini vurgulayan Portekizli teknik adam, "Önemli bir galibiyet aldık ama henüz işimiz bitmedi" derken, "Bizi bekleyen en büyük zorluk mental yorgunluk" uyarısını yaptı. Pereira, "Üç kulvarda da mücadele etmenin en büyük sıkıntısı yoğun maç fikstürü. Her karşılaşmadan sonra çok iyi dinlenmek ve önümüzdeki maça konsantre olmak zorundayız. Hedeflerimize adım adım ve fire vermeden ulaşacağız" dedi. Pereira, "Zaferlere ancak takım bütünlüğünü ve motivasyonumuzu koruyarak ulaşabiliriz" ifadelerini kullandı.

M.EMİN ULUÇ

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...