Kupa gelecek 1 ama 2!

Düzenleyen:
Kupa gelecek 1 ama 2!

SPOR Haberleri

“9 maçımızı da kazanmak için oynayacağız. Şampiyon olmamız gerekiyor. Bizim için ikincilik başarısızlık” “Yabancı serbestliğini doğru bulmadığımı daha önce söyledim. Ancak şu anda konuşulması doğru değil”

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, dün Ümraniye’de bir basın toplantısı düzenledi ve hem Türk futboluyla hem de Beşiktaş ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Güneş, Emre Mor, Tolga Zengin, Aboubakar gibi isimlerle ilgili de görüşlerini aktardı. İşte Güneş’in ağzından dökülenler… 
5 puan gerideyiz
“Ligde ve UEFA’da yarışan bir takımız. 9 lig maçımız var, iki de Avrupa’da. Her iki maçı da kazanarak turu geçmek istiyoruz. Puan olarak baktığımızda ligde başarısız durumdayız. Hesaplarımın 5 puan gerisindeyiz. 9 maçı da kazanmak için sahaya çıkacağız. Ligi şampiyon bitirmemiz gerekiyor. Bizim için ikincilik başarısızlıktır. Başakşehir, Galatasaray ve Fenerbahçe de diğer sıralamalar için mücadele edeceklerdir. Kupa mutlaka gelecek. Ama bir, ama iki. Başkan 2 tane istiyor. Başkan genç ya, çok hızlı gidiyor. Biz de almak için çalışacağız.”
Lyon’u daha sonra isterdim
“Futbol sürprizler oyunudur. Sevilla şampiyonluğu aldığı zaman Dnipro ile oynadı. Onlar da alabilirdi. Süreci devamlılık haline getirmek gerekir. Bizim için burada olmak güzel bir şeydir. Şampiyonlar Ligi’nden buraya gelmemiz bizim için üzücüdür. Orayı geçebilirdik. Onun üzüntüsü hep içimizde var. Lyon’u daha sonradan isterdim. Manchester United’dan daha hızlı bir takım. Hiç olmayacak bir şey de olabilir. Barcelona-PSG maçı ve bizim oynadığımız Olimpiakos maçı en iyi örnektir. Napoli’den 4, Kiev’den 1 puan aldık. Grupta iddiası olmayan takım bizden puanlar aldı.”
Yabancı tartışması tuhaf
“Türk futbolunda yabancı serbestliğinin bu kadar fazla olmasını doğru bulmadığımı daha önce söylemiştim. Bu konuların şu an tartışılması da tuhaf. Daha önce alınmış bir karar var, neden tartışılıyor? Bizim için her maçın ayrı bir hikâyesi var. Lyon maçının ayrı bir hikâyesinin olacağını düşünüyorum. Orada olağanüstü bir taraftar desteği olacak. Bu maçta turu geçersek, bize artı bir güven verir, yolumuzun açık olacağını gösterir. Ama aksi durumda da bir hayal kırıklığı oluşturmaz. Kalan takımlar içerisinde futbol adına en iyi futbolu oynayan takıma karşı oynuyoruz.” 
Caner ve Ba az kaldı
“Caner ve Demba Ba’yı yakından takip ediyoruz. İki hazırlık maçında da eksik maçı olanları oynattık. Maalesef Demba Ba’nın beli tutulduğu için ilk maçta oynatamadık. İkisi de iyi çalışma yapıyor. Caner’de fiziki yüklenmeden dolayı gerginlik var. Çok ciddi görünmüyor. Demba Ba bu konuda daha dengeli gidiyor. Şu anda bir sıkıntısı yok. İhtiyaç durumuna göre hazırlayabiliriz. Caner, Lyon maçına kadar hazır olursa düşünebiliriz. Demba Ba’nın durumuna göre ligde oynatabiliriz. Veli ve Aboubakar dışında Gençlerbirliği maçında eksiğimiz yok.”

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...