Kupa canavarı

Düzenleyen:
Kupa canavarı

SPOR Haberleri

Sarı Kanarya adeta idman yaptığı maçta gollerini Aatıf, Josef ve Volkan Şen’le buldu. Lige havlu atan F.Bahçe kupada son 6 sezonda 5. defa yarı finale çıkarak Başakşehir’le eşleşti

UĞUR AKTAN

Süper Lig’de lider Beşiktaş’ın 11 puan gerisine düşen, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Krasnodar’a elenen Fenerbahçe, Kayserispor’u saf dışı bırakarak mutlu son iddiasını sürdürdüğü tek kulvar olan Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı finale çıktı: 3-0. Maçın ilk dakikasından itibaren çok rahat bir oyun sergileyen Fenerbahçe’yi öne geçiren gol 31. dakikada geldi. Ceza sahasında topla buluşan Josef de Souza çok şık bir pasla topu Aatıf’a gönderdi, kaleciyle karşı karşıya kalan Aatıf bu sezonki altıncı golüne imza attı: 1-0. İlk golün gizli kahramanı Josef, 35’te bu defa kendi sahne aldı. Lens’in kullandığı köşe vuruşunda iyi pozisyon alan Brezilyalı düzgün bir kafa vuruşuyla farkı ikiye çıkardı: 2-0.
Şen’den jeneriklik gol
İkinci yarıda ligde pazar günü oynanacak Akhisar maçını da düşünerek tempoyu düşüren Fenerbahçe, 83’te Karabük deplasmanının tartışılan adamı Volkan Şen ile 3. golü buldu. Şener’in ters topunu iyi kontrol eden milli futbolcu ceza sahası dışından çektiği harika şutla maçın skorunu ilan etti: 3-0. Fenerbahçe bu sonucun ardından yarı finalde Başakşehir’in rakibi oldu. Kupada yarı final ilk karşılaşmaları 25, 26 veya 27 Nisan’da, rövanşları ise 16, 17 veya 18 Mayıs’ta oynanacak. Yarı finalde ilk karşılaşma Başakşehir’in, rövanş ise F.Bahçe’nin ev sahipliğinde yapılacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...