Kuntz: Hızlı oyunla sonuca gideceğiz

Kuntz: Hızlı oyunla sonuca gideceğiz

SPOR Haberleri

Alman çalıştırıcı, "Mücadeleci bir takımla oynayacağız. Madem buradayız C Ligi'ni hak ettik demektir" dedi.

Litvanya maçı öncesi konuşan A Millî Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, sahanın suni çim olacağına dikkat çekerek, "Alışık olmadığımız bir zemin. Oyunu etkileyecektir. Faroe Adaları maçı sonrası idmanımızı suni çimde yaptık" derken, "Tempolu oyunumuz ve pas kalitemizle sonuca ulaşabiliriz. Yarın (bugün) mücadeleden çekinmeyen bir Litvanya ile karşılaşacağız. Oyuncuların yorgunluklarına göre ilk 11'de bazı değişiklikler olacak” sözlerini kullandı.

Kuntz: Hızlı oyunla sonuca gideceğiz

BESLENME KİTABI

“C Ligi’nde bulunuyorsak bunu hak etmişizdir. FIFA sıralamasında bizden düşük sırada olan takımlara karşı oyunu domine etmek istiyoruz. Bütün maçları kazanmak ve grubu lider bitirmek hedefindeyiz” vurgusu yapan Alman çalıştırıcı, "Futbolcuların beslenmesi önemli. Onları zihinsel olarak güçlendirmek istiyoruz. Beslenme için onlara bir kitap verdim. Yazarını Jurgen Klopp Liverpool'da yanına aldı. Yüzde birini bile alsalar bizim için faydalı olur" dedi.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...