Kulüplerde yeni sezon hazırlıkları

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Kulüplerde yeni sezon hazırlıkları

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe ve Galatasaray yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, son şampiyon Beşiktaş ise hazırlıklarına Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenman ile başladı.

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesindeki Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri'nde, teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana futbolcuların, koşu ve ısınma hareketleri ile başladığı bildirildi.

Yaklaşık 1,5 saat süren idmanda sarı-lacivertlilerin, daha sonra iki gruba ayrılarak ayak tenisi oynadığı, ardından da dar alanda pas organizasyonları üzerinde durduğu belirtildi. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği idmanın, dayanıklılık koşusuyla tamamlandığı kaydedildi.

Antrenmana, izinli olan futbolcuların katılmadığı ifade edildi.

Galatasaray hazırlıklarını çift antrenman ile sürdürdü

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı çift antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sabah antrenmanında kuvvet ağırlıklı çalışan sarı-kırmızılı takımın, akşam idmanında ise ilk bölümde aktivasyon ve çabukluk üzerinde durduğu bildirildi.

Teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetimindeki idmanın, çift kale maçla tamamlandığı kaydedildi.

Son şampiyon hazırlıklara bu akşam başladı

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla başladı.

Siyah-beyazlı ekibin BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı sezonun ilk antrenmanına Arjantinli futbolcu Jose Sosa katılmadı. Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, dün akşam Türkiye'ye dönen Sosa'nın izinsiz olarak idmana katılmadığı bildirildi.

Sosa'nın yanı sıra 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) A Milli Takım kadrosunda yer alan ve izinli olan Olcay Şahan, İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup ve yeni transfer Gökhan Gönül, antrenmana katılmadı. Portekiz Milli Takımı ile EURO 2016'da mücadelesini sürdüren Ricardo Quaresma da çalışmada yer almadı. Bir süre önce pubis ameliyatı olan ve 2 hafta daha tedavisi sürecek Mustafa Pektemek de idmana çıkmadı.

Beşiktaş'ın yeni kalecisi Fabricio, siyah-beyazlı takımdaki ilk antrenmanına katıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...