Kulüpler Birliği Başkanlığına Ahmet Nur Çebi seçildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kulüpler Birliği Başkanlığına Ahmet Nur Çebi seçildi

SPOR Haberleri  / İHA

Kulüpler Birliği Başkanlığına, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi seçildi.

Kulüpler Birliği Başkanlığına, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi seçildi.

“Kulüplerimiz başkan adayı olarak beni gösterdiler. Başkan seçilmiş olmak benim için onurdur. Hayırlı uğurlu olsun.” diyen Çebi, “Birinci önceliğimiz Spor Yasası olacak. Yayıncı kuruluşla ilgili sorun da konularımızdan bir tanesi" ifadesini kullandı.

Çebi,  “9 kişilik yönetim kurulunu oluşturduk, görev dağılımı yapacağız. Çözülmeyen, bekleyen, çözmemiz gereken konular var.” dedi.

BAKAN KASAPOĞLU'NDAN TEBRİK

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığına seçilen Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi için kutlama mesajı yayımladı.

Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı’nın toplantısında başkanlığa seçilen Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi’yi tebrik ediyorum. Ahmet Nur Çebi’ye çalışmalarında başarılar diliyorum. Başkanlık görevini devreden Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil’e de hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.”

TFF'DEN ÇEBİ'YE TEBRİK MESAJI

TFF'nin internet sitesinden yayımlanan mesajda, "Süper Lig’de yer alan takımları temsil eden Kulüpler Birliği Vakfı’nın bugün İstanbul’da gerçekleşen toplantısı sonucunda yeni başkanı Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi oldu. Türkiye Futbol Federasyonu olarak başkanlığa seçilen Ahmet Nur Çebi’yi ve Yönetim Kurulu'nu tebrik eder, yeni görevlerinde başarılar dileriz. Kulüpler Birliği Başkanı olarak Türk futboluna yapmış olduğu katkılardan dolayı Mehmet Sepil'e teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...