Kuddusi Müftüoğlu'nun kararları tartışma çıkarttı

Kuddusi Müftüoğlu'nun kararları tartışma çıkarttı

SPOR Haberleri

Sivasspor-Eskişehirspor maçının hakemi Kuddusi Müftüoğlu, verdiği kararlarla büyük tartışma çıkarttı.

Sivasspor-Eskişehirspor maçının hakemi Kuddusi Müftüoğlu, verdiği kararlarla büyük tartışma çıkarttı. Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasındaki Sivasspor-Eskişehirspor maçında futbol sahalarında ender görülen bir gol kararı verildi. Karşılaşmanın 59. dakikasında Eskişehirspor'un kullandığı köşe atışında Veysel'in kafayla topu filelere gönderdiği pozisyonda önce gol kararı veren Kuddusi Müftüoğlu,kısa bir süre sonra kaleci Borjan'a pozisyonda faul yapıldığı gerekçesiyle golü iptal etti. Yardımcı hakem ve 6. hakemiyle görüşmelerini sürdüren Kuddusi Müftüoğlu, yaklaşık 2 dakikalık aranın ardından bu kez eliyle santrayı gösterdi ve golü verdi.
ERKAN ZENGİN KIRMIZI KARTA İNANAMADI
Müftüoğlu, 64. dakikada ise Erkan Zengin'in Cicinho ile girdiği ikili mücadelede rakibine dirsekle müdahalede bulunduğu gerekçesiyle Erkan'ı kırmızı kartla oyun dışında bıraktı. Hakemin kendisine kırmızı kart gösterdiğini fark etmeyen Erkan Zengin, karara uzun süre inanamadı. Eskişehirsporlu futbolcular ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam, pozisyonun ardından yoğun itirazlarda bulundu ancak karar değişmedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...