Kuat'tan Türkiye yorumu

Kuat'tan Türkiye yorumu

SPOR Haberleri

Kazakistan'ın Letonya'yı 1-0 yendiği maçta attığı golle Türkiye'ye Fransa kapılarını açan Kazak futbolcu İslambek Kuat, A Spor' a konuştu.

"Türkiye'de bu kadar popüler olacağımı hiç düşünmemiştim" diyen Kuat, "Türkiye ve Kazakistan kardeş iki ülke. Türkiye'nin Fransa'ya gidişine çok sevindim. Şimdi finallerde sıkı bir Türkiye taraftarı olacağım. Letonya maçının ardından soyunma odasına gittiğimizde Türkiye'nin finallere direkt katılacağı haberini aldık. Türklerin saha içinde yaşadığı sevinci izledik. Bu görüntüler beni çok duygulandırdı ve mutlu etti" dedi. Türkiye Ligi'ni çok yakından takip ettiğini söyleyen İslambek Kuat, "Türk takımlarını izlemekten zevk alıyorum. Türkiye'ye gelirsem Beşiktaş'ta oynamayı çok isterim. Bir kez daha söylüyorum. Türkiye'ye yardım ettiğim için çok mutluyum. Kazakistan'dan tüm Türk halkına selam ve sevgilerimi iletiyorum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...