Krizin perde arkasını açıkladı!

/ Kaynak: Fanatik
Krizin perde arkasını açıkladı!

SPOR Haberleri  / Fanatik

Mbia krizi Trabzonspor'da büyük yankı uyandırırken, dönemin sportif direktörü Süleyman Hurma, FANATİK'e transfer sürecini ve gelinen noktanın detaylarını anlattı.

Krizin perde arkasını açıkladı!

İşte Hurma'nın ağzından ilk görüşmeden bu ana kadarki tablonun detayları:
"Benden önce başlayan ama sonra tıkanan bir Mbia süreci söz konusuydu. Ersun hocanın (Yanal) çok istediği, kariyerli bir futbolcu olan Mbia için biz de görev dönemimizde çalışmalar yürütmeye başladık. Bu süreçte herkesin malumu olan birçok kriz yaşandı. Bazıları oyuncu odaklıydı. Mbia Türkiye'deki ödeme koşullarıyla ilgili rahatsızlığı öğrenmiş, bunu kafasına takmıştı."

"İlk andan itibaren, 'Türkiye'de böyle problemler olduğunu duyuyorum. Ben para düşünmeyi seven, bununla yaşayabilen bir oyuncu değilim. Aklım parada olursa oynayamam' diyerek açık açık söyledi. Bunun için de imza parası ve yıllık ücretini peşin istedi. Ancak bu tabi ki olacak iş değildi. Sonra araya bir de İnter, S.Moskova gibi ekipler girince eli de güçlendi..."

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...