Kritik maçlarda Burak Yılmaz olacak! Yönetim kararını verdi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Kritik maçlarda Burak Yılmaz olacak! Yönetim kararını verdi

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Şenol Güneş ile yollarını ayıran Beşiktaş, aralık ayında yapılması beklenen Seçimli Olağanüstü Kongre gününe kadar yardımcı antrenör Burak Yılmaz ile yola devam etmeyi düşünüyor.

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında İstanbulspor'u 2-0 yenen Beşiktaş'ta teknik direktör konusu şimdilik rafa kalktı.

Şenol Güneş'i ayrılığı sonrası görevi geçici olarak yardımcısı Burak Yılmaz'a teslim eden Siyah-beyazlılar, başkanlık seçimine kadar yeni bir ismi getirmeyi düşünmüyor.

Milli takım arasından sonra Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, derbiyi kaybetmesi durumunda yeni bir değerlendirme yapacağı da konuşuluyor.

Kritik maçlarda Burak Yılmaz olacak! Yönetim kararını verdi

BURAK YILMAZ: 'GİT' DEDİKLERİNDE GİDERİM

Beşiktaş-İstanbulspor maçı sonrası basın toplantısında açıklamalar yapan Burak Yılmaz, şu ifadeleri dile getirdi:

"Başkanımız yarın gelip 'Burak teşekkür ederiz' dediği zaman kalkar, sarılır vedalaşırım ve gönül koymadan giderim. Benim her tercihe saygım sonsuzdur. Bugün böyle bir tercih oldu. Uzun vadeli bir şey konuşmadık. Bu maçtan sonra her şeyin konuşulabileceğini düşünüyorum. Şu anda 1 günlük verildi bu görev. 2-3 gündür layıkıyla yaptığını düşünüyorum. 1 aysa 1 ay, 1 seneyse 1 sene hiç problem yok. Kontratla alakalı, ne kadar kalmakla alakalı en ufak soru işareti yok. Ne kadar derlerse buradayım, 'git' dediklerinde giderim."

BURAK YILMAZ'IN ÇIKACAĞI MAÇLAR

Galatasaray (D)

Bodo Glimt (D)

Gaziantep FK

Antalyaspor (D)

Bodo Glimt

Başakşehir

Samsunspor (D)

Club Brugge

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...